Nyugodj meg (KELEMEN ANNA) szép a feneked és mivel az agyad helyén is az van – duplán örülhetsz

Kelemen Anna bejelentette, hogy videó-blogolásba kezd. Azóta már kijött két videója is, most pedig megnézhetjük a harmadikat, amiből nagyon fontos dolgot tudhatunk meg a playmate-ről.

.

Egészen pontosan azt, hogy nincs seggtudata.

Mivel nem foglalkozott vele soha, így nem tudja, hogy szép-e vagy sem. A videóban visszaigazolást szeretne nyerni arról, hogy feneke szép, ezért fel is hívja a fiút, akivel elvesztette szüzességét — ám ahelyett, hogy dicsérő szavakat kapna közlik vele, hogy középmezőnybe tartozott.

Ezt követően egy profi fotóssal beszélget, aki képeket is készít Kelemenről.

Nekem sokkal erogénebb a fenekem, mint a mellem. Oké, hogy mellesleg mindenki azzal köt össze, de én arra vágyom, hogy eljöjjön az az időszak, amikor igazából inkább a fenékkel teszik ezt – mesél fotósnak a celeb.

Majd végül úrinő berkekben méltán népszerű pszichológus segítségét kéri, aki ebben az esetben nem más, mint a humorista Janklovics Péter.

Janklovics végül megoldja a problémát. Azt tanácsolja a playmate-nek, hogy minden reggel nézzen bele a tükörbe és ismételgesse, hogy szereti a fenekét.

neveto-gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.