Odament a segítség, ahova kellett “Felesége halála után egyedül nevelte a hat gyermeket…”

Képtalálat a következőre: „nagy család”

Andrew Kudreavtzev, Omszk városában élő 31 éves férfi, egész Oroszországban híressé vált arról, hogy egyedül neveli 6 gyermekét. Nagy tragédia ami ezzel a fiatalemberrel történt. Felesége rákbetegségben hunyt el, ezért fiatalon özvegyen maradt…

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев омск”

Az újságíróknak köszönhetően Andrew története gyorsan elterjedt, majd több száz levelet kapott egyedülálló hölgyektől, akik át vették volna a feleség szerepét. Néhányan közülük még találkoztak is Andrew -al, de általában az első találkozás után egyértelmű volt, hogy nem léphetnek be a család életébe.

Képtalálat a következőre: „Feleség”

Egyik nap érkezett egy levél, egy Liuda nevű hölgytől, aki később a felesége lett. A nő levele nagyon megtetszett Andreinak ezért megbeszéltek egy időpontot, amikor találkozhatnak. A találkozóra Andrew magával vitte az összes gyermekét is.

Képtalálat a következőre: „30 летний антон кудрявцев”

Liudanak első pillanattól kezdve megtetszett az apa jósága, hogy hogyan bánik a gyerekeivel. Luidat is gyorsan megkedvelték a gyerekek, Andrew egyik kislánya a nő ölébe ült és az egyik fia azt mondta: “Tartsuk meg, mert jó lelkű.”

Képtalálat a következőre: „nagy család”

Liuda, akinek már volt egy gyermeke az első házasságából, elmesélte, hogy nemrég azt álmodta, hogy 7 gyereket fog felnevelni. Másnap pedig meglátott egy újságcikket Andrei-ról és gyermekeiről az ujságban.

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев”

“Első levelemben Andrei-nak csak erkölcsi támogatást kínáltam. Akkor még nem tudtam, hogy a kapcsolatunk hová fog fejlődni. Mindig is sikeres voltam a férfiaknál, de nem gondoltam, hogy egy ilyen erős férfinak is megfelelő leszek.” – mesélte Liuda.

Képtalálat a következőre: „отец 6 детей”

Liuda és Andrew 90 km-re élt egymástól, de ez nem volt akadály, hogy a kapcsolatukat fenntartsák: nemsokára az asszony fiával Andrew házába költözött.

Képtalálat a következőre: „семья кудрявцевых из омска”

Meglehetősen szerény esküvőt szerveztek. Egy kis falusi templomban házasodtak össze, aztán egy rövid nászútra mentek, addig a gyerekeket a nagyszülőkre bízták. A nászútról hazatérve nagy meglepetés érte őket. A sors két másik gyerekkel is megajándékozta őket.

Képtalálat a következőre: „Feleség”

Andrew és Liuda egy rehabilitációs központban olyan embereken próbáltak segíteni, akik az alkohol és a kábítószer rabjai lettek. Az egyik beteg meghalt, és két árva gyermeket hagyott hátra. Andrew és Liuda úgy döntött, hogy örökbe fogadja a két árva kislányt.

Képtalálat a következőre: „антон и людмила кудрявцевы”

“Én és Andrew tudtuk, hogy ezek a gyerekek nem kellenek senkinek, és arra gondoltunk, hogy ha 7 gyermeket fel tudunk nevelni, akkor 9-et is felnevelhetünk. Azt mondják, hogy sokkal nehezebb egy gyermeket nevelni, mint többet. Ez így igaz!” – mesélte Liuda.

6 gyermek

Liuda felmondott munkahelyén, annak érdekében, hogy gondoskodni tudjon a gyermekekről. A fiatal hölgy napja minden reggel 6:30-kor kezdődik, ünnepnapokon is!

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев из омска”

“Eleinte nem hittem volna, hogy ilyen sok munkát el lehet végezni, de Andrew megtanított, hogyan oszthatom be az időmet. Most még pihenésre is van időm.” – mesélte a 9 gyermekes anyuka.

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев”

A család egy kis vállalkozásból él. De a pénzük mindig fogytán van. Különösen egy új tanév kezdetén nehéz, mert ilyenkor sok a kiadás…

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев многодетный отец”

“A gyerekeknek, akiket örökbe fogadtunk semmijük sem volt. Még ruhájuk sem. Nem láttak semmi szépséget az életben, soha nem kaptak édességet. Még amikor játszottak, akkor is csendben voltak.”- mesélte Andrew.

Képtalálat a következőre: „Feleség”

“Nemrég levelet írtam az elnöknek és kértem egy mikrobuszt. A mi autónkban már nem fértünk” – folytatta a család feje.

Képtalálat a következőre: „Feleség”

Milyen nagylelkű emberek. Szembe mernek nézni a problémákkal, és annak ellenére, hogy 9 gyereket nevelnek, még másokra is van idejük!

Képtalálat a következőre: „антон кудрявцев из омска”

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

_33

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.