Mik derülnek ki Obama elnökről? Az elnök hetente egyszer választja ki áldozatait, amit “Terror Keddnek” neveznek

Az idő körül Barack Obama elrendelte a dróncsapást, mely megölte Abdul-Rahman al-Awlakit, a 16 éves amerikai gyereket, aki éppen kiposztolta a facebookra a másodrangú hip-hop kedvenceit. Azért mondom, hogy “másodrangú”, mert Abdul a fiammal szinte pontosan egykorú volt, így tudom, milyen szemetet hallgatnak.
Obama elnök minden kedden személyesen ellenőrzi azoknak az embereknek a nevét, akiket meg akar ölni. George Bush egy kicsit finnyásabb volt mint Obama, ő sosem maga csinálta, de Obama elnök úgy érezte, hogy ezek a döntések az elnök felelősségei: “a saját ujját akarja rajta tartani a ravaszon”, egy jelentés szerint. A rendezett, napirend szerint élő ember, az Elnök egy héten egyszer választja ki áldozatait, amit “Terror Keddnek” neveznek.

Képtalálat a következőre: „véres kezü Obama foto”

2011 október 4-én Abdul kiment unokatestvéreivel és barátaival egy jó öreg amerikai stílusú barbecuera, amikor Obama drónja kilőtt egy rakétát, drabokra tépve a tinédzsert. Vagy inkább azt kell mondani “darabra”. Minden, ami Abdulból maradt egy darab koponya hosszú göndör hajjal, mely lehetővé tette, hogy a rokonai azonosítsák fejének darabját az amerikai stílusú hajviseletéből.

Obama nem rendelte el a gyilkosságokat (Abdul barátai és rokonai is meghaltak) véletlenszeű őrült tettként. A nem drámázó Obama nem hisz a véletlenben. Abdul problémája az volt, hogy az apja Anwar al-Awlaki volt. Obama megölte Abdul apját is. Anwar al-Awlaki apuka amerikai imám, aki George Bushra szavazott, majd átállt a rosszfiúk oldalára. Majd miután elhagyta az USA-t, terroristapárti rádió jelentéseket közvetített Arábiából.

Képtalálat a következőre: „véres kezü Obama foto”

Lehet vitatni, hogy Anwar al-Awlaki jogos megölendő célpont volt-e. Végülis az amerikai alkotmányban ott van, hogy hazaárulásért halálbüntetés jár. Úgy vélem, hogy a végrehajtás előtt egy bírósági tárgyalás szebb lett volna. De jó semmiképp sem készült történni.

De mi a helyzet a 16 évessel? Obama még csak nem is tett úgy, mintha a gyerek terrorista lett volna, vagy annak készülne.

Mi igazolhatja Abdul kivégzését? Amikor megkérdezték, a Fehér Ház akkori sajtó szóvivője Robert Gibbs azt mondta: “Arra utalnék, hogy jóval felelősségteljesebb apának kellett volna lennie.”

Valószínűleg annak kellett volna.

Obama szolgái megpróbálják eltussolni a tinédzsereket ért találatot. Eric Holder értesítette a Kongresszust a gyilkosságok híréről leírva, hogy az amerikai drónok felrobbantották Anwar al-Awlakit az őrült papot, és három másik amerikait, akik “nem voltak kifejezetten célpontok”.

Holder megjegyzése miatt úgy tűnik, hogy Awlaki fiát vele együtt robbantották fel, ami a “járulékos kár” szomorú esete.

De felkészültél? A tinédzser – az unokatestvéreivel és a barátaival együtt – két héttel azután halt meg, és több száz kilométerre attól a helytől, ahol a rakéta megölte az apját.

vevoszolgalat

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.