Amerika a “Minden bombák anyja” óriás bombát nem az ISIS ellen vetette be, ha érdekel itt olvashatsz a titkolózásukról

Április 12-én az amerikai légierő a Pentagon fegyvertárának legnagyobb hagyományos bombáját dobta le Afganisztánban, hogy kisöpörje az Iszlám Állam terroristáit, a Pentagon hivatalos jelentése szerint. Bennfentesek vallomásai azonban azt sugallják, hogy a MOAB bomba használatának egészen más oka volt. A meg nem nevezett cél állítólag az, hogy kifüstöljék, elfogják vagy elpusztítsák azokat az óriásokat, akik Afganisztán barlang rendszereiben rejtőznek, akik rendelkeznek azokkal a technológiai titkokkal, melyek egészen az emberi civilizáció gyökeréig nyúlnak vissza.

Amikor rájuk pillantottak látták, hogy nagyon magas lények, óriási emberek vöröses szakállal. Ezek a magas, vörös hajú, vörös szakállú csoportok megtalálhatók voltak Európában, Dél- és Észak-Amerikában. És úgy tűnik, hogy egy időben az utolsó jégkorszakot megelőzően nagyon nagy területet uraltak.

Kapcsolódó kép

A Massive Ordnance Air Blast bomba (MOAB) más néven “Minden bombák anyja” mintegy 11 tonna TNT-nek megfelelő robbanóanyagot tartalmaz, melynek teljes hatósugara mintegy másfél kilométer. A “The Intercept” című folyóirat beszámolója szerint a MOAB-ot 2003 óta nem használta a Bush kormányzat a járulékos károk nagy kockázata miatt.

Donald Trump azonban úgy tűnik tartja azon ígéretét, miszerint darabokra bombázzák az ISIS-t. De vajon tényleg ez az igazság? Valóban az ISIS terroristák a valódi célpontok, vagy ez csak egy fedősztori, hogy eltussoljanak egy nem nyilvános ellenséget? Egy olyan fenyegetést, amiről Trump nem fogja tájékoztatni a közvéleményt, de igazából ez áll a háttérhatalom célkeresztjében és ez a valódi ok a Pentagon támadása mögött.

Számos informátor állt elő azzal a történettel, hogy óriások bujkálnak Afganisztánban és más helyeken, ahol ezek a lények az elmúlt időszakban kezdtek felébredni azokban a “sztázis kamrákban,” melyekben több ezer évig aludtak.

Corey Goode, a titkos űrprogram informátora az elsők között volt, aki nyilvánosságra hozta a “sztázis kamrák” létezését, melyek évezredeken át tökéletes állapotban megőrizték ezeket az óriásokat.

Egy 2015 augusztus 4-i interjúban Goode elmondta, hogyan jutott ezekhez az információkhoz az óriásokról és a sztázis kamrákról, amelyek megőrizték őket azon okos eszközökön keresztül, melyekhez hozzáférése volt titkos szolgálata során. Goode akkor a következőket mondta:

Kapcsolódó kép

“Amikor a titkos űrprogramban voltam és időm volt leülni, akkor sok információt láttam ezen az okos eszközön. Az egyik ezek közül az volt, hogy lényeket találtak a Föld felszíne alatt, általában hegyek, temetkezési dombok, indián temetkezési halmok alatt, akik nem haltak meg, hanem életben voltak. ‘Sztázis lényeknek’ nevezték őket. Kiderült, hogy egy olyan technológiát használtak, amely már régóta ott volt és az általuk ‘ősi építő fajnak’ nevezett csoporttól származott. Ezeket a lényeket nem úgy helyezték sztázisba, ahogy azt sokan gondolnák, hogy lefagyasztották őket. Csak megváltoztatja az idő megtapasztalását. Talán csak 20 percre mentek el aludni, miközben 30,000 év telt el.”

Kapcsolódó cikk: Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket, állítja a titkos űrprogram informátora

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.