Lányokat rabolnak el a jólbevállt szélvédős trükkök tárházával

Ashley Hardacre az Egyesült Államok Michigan államában egy szupermarketban dolgozott. Múlt héten szerdán este beszállt az autójával és csak ült a kocsiban a sötétben, a majdnem teljesen üres parkolóban. Mikor beindította a kocsit, észrevett valamit a szélvédőn.

Szélvédős

Egy ing volt rajta. Az első reakciója az volt, hogy kiszáll és leveszi. De mikor jobban megnézte, látta, hogy az ing egyik ujja az egyik ablaktörlőre volt kötve.

Ashley ezt furcsának találta, elindította az autót de az ing nem esett le. Körbenézett és két furcsa autót látott állni a parkolóban. Az egyik autónak, ami tőle messzebb volt, be volt kapcsolva a motorja ezért a lány kényelmetlenül kezdte érezni magát és nem szállt ki az autóból.

“Becsuktam az ajtókat és egy olyan helyre mentem, ahol biztonságban éreztem magam. Ott aztán lehúztam az ablakomat és le tudtam venni az inget.” – mesélte a lány a CBS News-nak.

Képtalálat a következőre: „Lány”

Ashley lefényképezte az ablaktörlőre kötözött inget és azonnal feltette a Facebook-ra. A kép melletti szövegben leírta, hogyan jött rá, mi is történik igazából.

“Azt olvastam, hogy az emberek akkor tesznek dolgokat egy autó szélvédőjére, ha az utasát ki akarják csalni a kocsijából. Legfőképp nőkkel történt ilyesmi.” -mondta a lány.

Kapcsolódó kép

Ashley bejegyzése futótűzként terjedt és már több, mint 90 000-en látták.

A CBS News beszélt a helyi rendőrséggel is az esetről és megkérdezték őket, vizsgáltak-e már ki hasonló esetet. A válasz az volt, hogy még nem, de megköszönik a lány figyelmességét.

Ashely maga ezt mondta:

“Azért tettem ezt ki, mert ez bárkivel megtörténhet. Akkor pedig tudni fogják, mi ez és nem szállnak ki a kocsiból. Mindig jobb, ha biztonságban vagyunk.”

Most mi segítünk Ashleynek, hogy ez az üzenet tovább terjedjen. Kérjük ossza meg ezt a cikket, hogy barátai is olvashassák a Facebook-on.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.