NASA egyik dolgozója szivárogtatta ki a holdraszállásról szóló valódi anyagot

Képtalálat a következőre: „prometheus 2 concept art”

A holdraszállásról ma is rengeteg teória kering. Sokan úgy gondolják, hogy meg sem történt, míg mások azt mondják, hogy nemcsak hogy megtörtént, de idegeneket is felfedeztek ott.

Természetesen furcsa az, hogy azóta nem mentünk vissza, pedig biztosan rengeteg érdekesség lenne ott.

Persze rengeteg videó is felkerült a netre, amikben azt állítják, hogy eltitkolt felvételek, amiken idegeneket láthatunk, de időközben kiderültek, hogy a nagy részük csak egy egyszerű kamu videó.

Kapcsolódó kép

Most ismételten felkapott lett egy videó, ami állítólag a holdraszálláskor készült.

A videót állítólag a NASA egyik dolgozója szivárogtatta ki, hogy kiderüljön az igazság.

Természetesen nem túl jó minőségű a felvétel, bár ez betudható annak is, hogy akkoriban nem igazán tudtak jó minőségű felvételeket készíteni.

Kapcsolódó kép

A felvételen állítólag elhagyatott épületek romjait vizsgálták az őrhajósok. Korábban egyébként már több őrhajós és NASA dolgozó is beszélt hasonlókról, azonban ezt bizonyítani sosem sikerült.

Természetesen ezeket az állításokat a videó sem tudja igazolni, hiszen a videóból nem derül ki sok minden, és persze az sem bizonyított, hogy egy valódi NASA felvételről lenne szó.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.