Amikor rádszáll a NAV valóban a lét a tét, öt db tojástartó 80.000ft birságolva

Ha nem vagy jó adósrabszolga, akkor rádszáll a NAV

Ha nem tolsz be sok pénzt a közösbe, állandó célpontja vagy a hatóságoknak. Ha sokat adsz, akkor pedig az sem baj, ha ennek a sokszorosát lopod el valójában. Lehetséges lenne, hogy a megválasztott, mindennel megkent politikusaink által hozott törvények mindenkire vonatkoznak, csak rájuk nem?

A hatóságoknak a kisemberek utolsó lehelete sem szent, minden bőrt lenyúznak róluk, minden fillérjükre lecsapnak, nekik valóban a lét a tét. Ha pedig nem akarod tovább igénybe venni a rendszer szolgáltatásait, ha nem akarsz tovább adós- és bankrabszolga lenni, ha életképessé, önellátóvá válsz, akkor leszel csak igazi főellenség.

[wpvl source=”https://www.youtube.com/watch?v=LOD5d4eaYR8″ image=”http://mosolyklubb.eu/wp-content/wpvl/13e6c8d943b52f1253467d0f934d953b.jpg”]

gif-2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.