Megelégelték a település főútján lassítás nélkül átszáguldó autókat, nagyon cseles megoldást választottak

Képtalálat a következőre: „Hajszárító”

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

A Skócia észak-keleti részén található Hopeman nevű falu lakói megelégelték a település főútján lassítás nélkül átszáguldó autókat. A lakosok szerint nem ritkán 90 vagy 100 km/órás sebességgel is átsuhannak a falucskán.

A problémával kapcsolatosan már többször is bejelentést tettek a rendőrségnek, de a szervek nem tudnak folyton a faluban lenni, ezért trükkös megoldást eszelt ki a lakosság. A helyiek láthatósági mellényt vesznek fel és hajszárítóval a kezükben állnak ki az út mellé. Ezzel utánozva az arrafelé gyakrabban előforduló kézi traffipaxokat használó rendőröket.

Cseles

Állítólag hatásos a megtévesztés, messziről valóban rendőröknek nézik őket az autósok, ezért többen lassítanak is. Persze, ez közel sem biztonságos, viszont olyan esetekben, amikor a gyerekek iskolába mennek, jól jön.

fekveneveto

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Humorpercek.