A világ legügyesebb női sofőrje, na ilyen parkolást csináljon valaki

Ebben a videóban olyan erővel csap le a karma, hogy érdemes kapaszkodni, miközben nézi az ember!

Ha egy bevásárlóközpontba, moziba, esetleg otthonunk mellett található nyilvános parkolóba érkezünk, akkor mindig a lehető legjobb helyet szeretnénk megtalálni autónk számára. Ez nem mindig egyszerű feladat, főleg ha az ember siet, vagy éppen csúcsidő van, és tele a parkoló.

 Parkoló

Amikor aztán végre találunk egy elfogadható helyet, hatalmas kő esik le a szívünkről, DE…!

De vannak olyan emberek, akik egyszerűen kötelességüknek érzik, hogy elhappolják előlünk az utolsó szabad helyet. A most bemutatott felvételen látható, ahogyan a piros jármű próbál beparkolni az egyetlen üres helyre, amikor hirtelen egy másik, fehér autó bevág elé. Azonban a második sofőr nem számított arra, ami ez után történt! A piros autó sofőrje, aki történetesen egy hölgy, igazán ötletes bosszúval jutalmazta ezt!

Ha eddig kételkedtél abba, hogy a női sofőrök nem tudnak parkolni, akkor ezek után biztosan megváltozik a véleményed. Ebből a videóból egyszerűen ömlik a karma. Kérdés, hogy ezek után vajon mihez kezd a fehér autó sofőrje! Én csak gratulálni tudok a hölgynek a gyors észjárásához és hidegvérű, de zseniálisan vicces megoldásához!

neveto-gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Humorpercek.