Belebizsereg a lábam is amit ez a modell csinál néhány like-ért

Kiver a víz attól, amit ez a lány és barátja csinálnak egy dubaji toronyház tetején. Mindezt csupán azért, hogy feltöltse az Instagramra és gyűjtse a lájkok tízezreit. Tény, hogy manapság egyre nehezebb felkelteni az emberek figyelmét, de miközben ezt a videót néztem, a tenyerem is megizzadt, és komolyan elkezdtem az asztalba kapaszkodni.

Felhőkarcoló

Az orosz Viktoria Odintcova és barátja felmásztak a dubaji Cayan Tower tetejére, hogy szédítő dolgokat műveljenek odafent. Nem is mondanék többet, nézd meg a videót, és képedj el te is. Remélem a lány szülei nem látták ezt a videót, mert ha igen, akkor biztos vagyok benne, hogy egy éves szobafogságot kap tőlük…

Egyébként sikerült a terv: feltöltötte az Instagramjára a videót, és kapott is hatvanezer lájkot. Gratulálunk.

gif-2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.