Paul Walker lánya nyilatkozott apja tragikus haláláról

Kapcsolódó kép

A világ elvesztett egy nagyszerű színészt, Paul Walkert, egy tragikus balesetben. Azonban sokan elfelejtik, hogy van egy lánya, Meadow, aki elvesztette az apját. Soha nem jó elveszíteni egy szülőt, de 15 évesen ez különösen nehéz. Nemrég Meadow legszebb módon tisztelgett az apja neve előtt.

Paul Walker legismertebb szerepe a Halálos iramban filmekben volt.

2013-ban Paul meghalt egy tragikus autóbalesetben. Roger Rodas vezette a Porschét legalább 55 mérföld gyorsabban, mint a sebességhatár, amikor belerohantak egy lámpaoszlopba és két fába.

Abban az időben, Paul már két éve a lányával, Meadow-val élt. 15 éves volt, amikor Paul meghalt.

Meadow a baleset óta elég sok mindent csinált. Befejezte a középiskolát, de mostanában felvett néhány elég nagy projektet is.

Néhány hónappal ezelőtt tett egy nagy bejelentést, miszerint elindítja a Paul Walker Alapítványt. Hatalmas örökség maradt rá, miután az apja meghalt, azonban elég elképesztő, hogy mire döntött a pénzével kapcsolatban.

Kijelentette, hogy az alapítvány célja, hogy tiszteletben tartsa édesapja szenvedélyét az óceán iránt, megmentse a bántalmazott tengeri állatokat, és segítsen az embereknek.

Paul valóban nagyon imádta az óceánt és a vadon élő állatokat. Tagja volt a The Billfish Alapítvány Igazgatóságának, és részt vett a Shark Men expedíción a National Geographic csatornán.

Paul igazi humanitárius volt. 2010-ben Chilébe utazott, hogy támogassa azokat, akik megsérültek a 8,8-as magnitúdójú földrengésben. Elutazott Haitire is, amikor ott egy földrengés sújtott.

Meadow biztosan örökölte apja nagylelkűségét. Meadow nagyszülei elmondták, hogy Meadow a Paul-ra emlékezteti őket. “Büszke vagyok rá” – mondta a nagyapja. “A mindennapi életben Ő egy lenyűgöző lány… nagyon kecses. Paulra emlékeztet.”

Paul rengeteg időt töltött az óceán megismerésére, és az alapítvány elkötelezett volt, hogy folytassa ezeket az erőfeszítéseket. Ha szeretnél többet megtudni a Paul Walker Alapítványról, itt megteheted.

Meadow így emlékszik rá: “remélem, hogy találkozni fogunk a mennyországban”

Hiányozni fog, de igazán büszkék lehetünk Meadow folytatásához, hogy az örökségét ilyen tökéletes módon használja fel.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.