Akcióban a “Mosolyklubb” bevetési csoport bármelyik buszmegállóban rajtad üthetnek

Képzeljük csak el a következő helyzetet. Gyorsan el kell mennünk valahová és tele gondokkal ott állsz a buszmegállóban és várod a következő járatot. Rengeteg gondolat jár a fejedben, azt sem tudod mit fogsz kezdeni a problémákkal. Ezek azok a pillanatok, amikor se nem hall, sem nem lát az ember…

Buszmegálló

Azonban a busz késik és már unatkozni kezdesz. Olvasni kezdet a buszmegállóban a reklámokat, majd egyszer hirtelen meglátod magad egy óriásplakáton. Ez az igazi meglepetés! De mit tennél, ha ilyen helyzetbe kerülnél? Egyszerűen nem tudod felfogni és megmagyarázni, hogy mi történik körülötted. Ráadásul a reklámtáblán még mozogni is kezdesz, minha valaki Photoshopost játszana veled.

Nos valójában ez történik ebben a vicces videóban. Nézd meg ennek a humoros napnak a legviccesebb pillanatait.

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Humorpercek.