UFO repült át a The Walking Dead sorozat forgatásán

Képtalálat a következőre: „The Walking Dead”

A nagysikerű zombi-hentelős tévésorozat hetedik évadjának 10. részében valami egészen elképesztő dolgot is rögzítettek a kamerák az élőholtakon kívül.

A legutolsó hely, ahol repülő csészealjak felbukkanását várnánk a The Walking Dead sorozat… De megtörtént! A hetedik évad tizedik részében, 28:27-nél a nézők kiguvvadó szemmel figyelték, amint a főhős, Rick mögött elszáguld egy azonosítatlan repülő tárgy. Úgy látszik az operatőrök, de még a vágók sem figyeltek fel ilyen apróságra. Talán már belefásultak a szétloccsanó fejekbe és a hörögve tántorgó rothadó hullák látványába… De még az is lehet, hogy szándékosan hagyták benne a különös jelenetet.

A sötét tárgy a képernyő jobb szélén tűnik fel és nagy sebességgel száguld a másik irányba… Szemmel láthatóan korong alakja van. 

Elton Musk, a Dél-afrikai származárú üzletember, aki a Space-X, többször használatos űrrakéták fejlesztésének feje, a múlt héten egyébként is elszólta magát: “Ha vannak szuperintelligens földönkívüliek, akkor már régen figyelnek minket… Mi pedig nem vagyunk elég okosak ahhoz, hogy ezt észre vegyük!“

the walking dead

Úgy tűnik igaza lehet a fickónak… Az eget figyeljük, pedig lehet, hogy a hátunk mögé kellene…

gif-2

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.