Tilosban parkoló nő különös ellenálást vetett be autóját elszállitó sofőr ellen, bugyiban tartott demonstrációt video

Testi adottságait kihasználva igyekezett megmenteni autóját a közterületesektől egy hölgy. Kenőpénz helyett sztriptízzel igyekezett megmenteni autóját egy tilosban parkoló nő Oroszországban. A Tulában történt esetet a szemközti iroda dolgozói is végignézték, illetve videóra rögzítették, majd megosztotta az interneten.

Mint a leírásokból kiderül a hölgy végül belátta, hogy nem jár sikerrel, lemászott a trélerről, így erőfeszítései ellenére elszállították az autóját. Nagy kérdés, hogy csak a parkolási bírságot kell fizetnie, esetleg szeméremsértésért és vesztegetésért is kell-e felelnie, esetleg sikerült később elsimítania az ügyet.   ” a blogger megjegyzése az iroda ablaküvege talán egy éve nincs tisztitva! ám erre a videó készitő csak a végén ébredt rá mit mondjak?…inkább az olvasókra bizom.”

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.