Vlagyimir Putyin két lánya ilyen dögös…fotókon a szőke bombázók

Vlagyimir Putyin orosz elnöknek két lánya van, Marija és Jekatyerina. Érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Kapcsolódó kép

Vlagyimir Putyinnak két lánya született

A most 64 éves Vlagyimir Putyin 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját, Ludmilla Putyinát. Két lányuk született, 1985-ben Marija Putyina, majd egy évvel később Jekatyerina Putyina. A család életéről sokat nem tudni, annyi azonban valószínű, hogy a lányok szoros kapcsolatban állnak a szüleikkel. Az a hír járja, hogy Marija és Jekatyerina gyermekkorukban álnéven jártak iskolába, hogy senki ne tudja meg, kik is ők valójában. Az orosz elnök és felesége egyébként 2013-ban elvált, az okokról semmit nem lehet tudni.

Képtalálat a következőre: „путин и его дочери”

Marija és Jekatyerina mostanra felnőttek, mindketten feltűnően csinosak. Friss fotókat a következő oldalon találsz róluk.

Képtalálat a következőre: „yekaterina putina”

Marija és Jekatyerina is bujkál

Idén nyáron Marija 32 éves lesz, Jekatyerina pedig 31. Túl sokat nem lehet tudni felnőtt életükről sem, az orosz elnök gyermekei tabu témának számítanak. Annyi biztos, hogy a kisebbik, Jekatyerina 2013-ban hozzáment egy dúsgazdag orosz üzletemberhez, Marija pedig egy ideig Hollandiában élt. Utóbbi még nem házas, de az ő párja is milliárdos.

Képtalálat a következőre: „путин и его дочери”

Képtalálat a következőre: „путин и его дочери”

Kapcsolódó kép

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.