Sokkot kaptak az utasok majdnem összeütközött a repülőgépük egy ufóval

Videóra vették, ahogy két vadászgép keresztezi egy utasszállító útját, de arra biztos nem számítottak, hogy egy UFO is berepül a képbe.

A gép épp Mumbaiból tartott London felé, amikor Németország fölött egy pillanatra megszakadt a rádiókapcsolat. A drámai felvételen látszik, ahogy a 354 utast szállító gép és a mellette haladó vadászgéphez sokkolóan közel megjelenik egy UFO, és ráadásul legalább kétszer akkora sebességgel halad, mint a másik két gép.

“A vadászgép mellett tűnt fel, majd hirtelen 45 fokban irányt változtatott és továbbrepült. Egy másik, magasabban haladó gép árnyéka is lehetetett, de ez elég valószínűtlen” – mondta egy pilóta. Amikor az UFO eltűnt a látótérből, érdekes módon azonnal helyreállt a rádiókapcsolat a földi irányítással.

Egy másik eset ami hajszál hiján katasztrófa nem lett!

Az UFO egy légibemutatót zavart meg, és majdnem össze is ütközött egy manőverező géppel. Az emberek sokkot kaptak a látványtól.

Az incidens a chilei Puerto Varasban történt. A bemutatón épp egy katonai gép hajtott végre egy bonyolult manővert, amikor az űrrepülő beszállt a képbe. Emberek százai szájtátva figyelték, hogy mi fog történni, de szerencsére nem ütköztek össze.

A felvételt azóta több tízezren látták, és bár mindenki találgat, hogy mi lehetett az, az UFO-nál jobb magyarázat még nem érkezett. Valaki szerint egyenesen ketten voltak.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.