Szépészeti beavatkozás ujabb borzalmas látványa

A gyönyörű, most 29 éves éves modell rosszul érezte magát, fájdalmai voltak, és elment orvoshoz.

A lány korábban két különböző anyaggal is feltöltette combja felső részét, így növelve meg a fenekét, hogy igazán formás legyen, ami nem ritkaság Dél-Amerikában. Ezeket a folyadékokat kellett volna eltávolíttatni, mivel nem szívódtak fel megfelelően, és elfertőzték a combizmait, ez okozta állandó fájdalmát.

Szépészet

A rothadásnak indult izomzat rosszul reagált az operációra, és elfertőződött. Andressa Urach barátja újságíróknak beszélt arról, hogy a modellt hónapok óta fájdalmak gyötörték. „Úgy járt a plasztikai sebészhez, mintha bevásárolni mennénk. Megcsináltatta az ajkát, az állát, az orrát és több más testrészét is” – mondta.

Andressa Urachot mesterséges kómában tartották az orvosok, akik csak bizakodtak, hogy a fiatal hölgy képes lesz megbirkózni a fertőzéssel. Végül nem kellett levágni a lábát, de ezért nem szabad ilyen anyagokat a testbe juttatni. A modell a feneke mellett azzal is ismertté vált, hogy állítása szerint viszonya volt Cristiano Ronaldóval. Ezt a sztárfocista határozottan cáfolta.

Kapcsolódó kép

buck

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.