Nemzetközi elfogatóparancs érkezett a Fehér Házhoz Soros György ellen

A Fehér Ház számára kíván petíciót benyújtani a Demokrata annak érdekében, hogy Soros György ellen nemzetközi elfogatóparancsot adjanak ki, bukkant rá a Slejmshow.

Képtalálat a következőre: „george soros 2016”

Ez nem vicc, a felhívás szövege magyarul:

“George Soros fenyegetést jelent a szabad világra és útjában áll annak, hogy Amerikát ismét naggyá tegyék. Az alábbi bűnöket követte el:

1. Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, aminek következtében több millió dollár anyagi kár és életek kioltása keletkezett.

2. Megkísérelte a demokratikus választásokat manipulálni úgy, hogy több millió dollárt adott az általa kedvelt jelölteknek.

3. Meg akarja kurtítani az amerikai szuverenitást. Saját szavaival: »A stabil és igazságos világ előtt a fő akadály az Egyesült Államok… Az Egyesült Államok magatartásának és politikájának a megváltoztatása elsőrendű prioritásom«.

4. Valuta-manipulátor. Soros indította meg a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot és ezzel a valuta leértékelését erőltette ki, és ezen egy milliárdos hasznot húzott.”

Kapcsolódó kép

És angolul.

George Soros is a menace to the free world and stands in the way of making America great again. He is guilty of the following crimes:

1) Financially supports open sedition in major American cities resulting in millions of dollars of property damage as well as loss of life.

2) Attempts to manipulate democratic elections by donating millions of dollars to his preferred candidates.

3) Seeks to curtail American sovereignty. In his own words: “The main obstacle to a stable and just world order is the United States … Changing [the] attitude and policies of the United States remains my top priority.”

4) Is a currency manipulator. Soros initiated a British financial crisis by dumping 10 billion sterling, forcing the devaluation of the currency and gaining a billion-dollar profit.

Forras

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.