Hogyan nyald ki egy hóhér seggét Hofi és Kádár párharcban

.

Hoffmann-Komlós bolsevista propagandaszöveggel szórakoztatja a hajlított gerincű proletárokat. Ha jó hangulatot akarok magamnak akkor meghallgatom Hofi Géza valamelyik kabaréját.

Műsorainak tartalmáról már nehezebb ennyire feketén-fehéren nyilatkozni: bizonyos előadásai felett iszonyatosan eljárt az idő a túlzásba vitt aktualitások miatt (a mostani stand-uposok veszte is ez lesz), máskor pedig a demagógia ronthatja el a szánk ízét. Ugyanakkor Hofi nem feltétlen akkor volt a legszórakoztatóbb, amikor politizált: a Hofi-életmű abszolút csúcsa szerintem a korai színházi évek történeteiből összeállított Elég az hozzá! című műsor, amiben politikusok helyett kollégáit ekézi, mindezt úgy, hogy az első sorban Szendrő József és Latinovits Zoltán szakad meg a röhögéstől.

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Humorpercek.