Rituálé, ami segít bevonzani a “pénzt” avagy javulás anyagi területen

Ha egy kicsit elgondolkozunk, egészen biztosan mi magunk is választ tudunk adni arra, hogy miért nem mennek jobban a pénzügyi dolgaink. Ha már minden lehetőséget számba vettünk, megpróbáltunk változtatni, és mégsincs javulás a pénzügyi területen, akkor lehetséges, hogy máshol kell keresni az okokat.

Arany

Az energiaáramlásban bekövetkező blokkok számos esetben komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. Ha valami nem működik jól az életünkben, akkor ideje elgondolkoznunk azon, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy felszabadítsuk az energiablokkokat.

Nem költekezünk feleslegesen, néha félreteszünk is egy kevés pénzt, és mégis hónap végén állandóan anyagi gondjaink vannak?

Ez bárkivel előfordulhat, azonban most mutatunk egy olyan technikát, mely segítségével most újra bevonzhatjuk, és meg is tarthatjuk a pénzt az életünkben.

Az alábbiakban egy olyan rituálét mutatunk, mely segítségével könnyen megszabadulhatunk a negatív energiáktól, és helyettük bevonzhatjuk a pozitív energiákat.

Szükségünk lesz:

  • 2 befőttesüvegre,

  • 2 zöld gyertyára,

  • 2 maréknyi rizsre,

  • 6 szem borsra.

A rituálé keddtől szerdáig fog tartani.

Képtalálat a következőre: „Rizs”

Mit kell tenni?

Főzzük fel a vizet, majd felét töltsük bele az egyik befőttesüvegbe, adjunk hozzá egy maréknyi rizst, és három szem borsot. Ugyanezt az adagot töltsük bele a másik befőttesüvegbe is. Zárjuk le jól az üvegeket, majd az egyiket tegyük a kamrába, a másikat pedig a konyhába. Gyújtsunk meg egy-egy gyertyát a befőttesüvegek előtt, és hagyjuk egy órán keresztül égni. Ne fújjuk ki a gyertyát, inkább egy kanállal fojtsuk vissza a lángot. Ezután tegyük az üvegeket olyan helyre, ahol egész nap szem előtt lehetnek.

Ezt a műveletet olyankor kell elvégezni, amikor csend és nyugalom van a házban. Lehetőleg csak mi magunk legyünk otthon.

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.