Most megmutatjuk mire is jó a sütő alján található fiók

Egy idő után annyira hozzászokunk a háztartási eszközeinkhez, hogy azon is elfelejtünk gondolkozni, vajon mire találták fel a sütő alján található fiókot. Legtöbben nem használtuk soha, és észre sem vesszük, hogy ott van.

Gázsütő

Te mire használod? Amikor a barátnőm nemrég rákérdezett, hogy szerintem mire való a sütő alján levő kis fiók, csak vonogattam a vállam. Fogalmam nem volt, és próbáltam poénosra venni a dolgot. “Azért, hogy onnan is le kelljen sikálni a koszt” – mondtam. Erre a barátnőm elmondta, hogy tulajdonképp mire is jó a fiók.

Soha nem gondoltam volna!

Amikor elkészítettük az ételt, a lábossal, vagy tepsivel együtt tegyük a sütő alatt található polcra. Ha rögtön nem fogyasztjuk el, akkor így megakadályozhatjuk, hogy kihűlt ételt kelljen együnk. Ez a kis polc ugyanis még annyi meleget kap fentről, hogy bőven melegen tartja az ételt addig, amíg nekifogunk enni.

A vendéglőkben is használják ezt a polcot. Itt nem ég oda az étel, nem sül tovább, csupán melegen marad. Sőt, a legújabb sütőkön még egy gomb is található ezen a fiókon, így szabályozhatjuk a meleget, és a páratartalmat.

gif-2

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekességek.