Nicki Minaj és Paris Hilton provokatív alsóban pózol ámulatba ejtve a fotósokat

                                                                 Mióta a díva és Meek Mill szakítottak, megtöbbszöröződtek az ehhez hasonló posztok.

Nicki Minaj lassan szokást csinál abból, hogy kvázi címlatfotókat készít magáról igen dögös szettekben, jelen esetben anélkül. Az énekesnő lakókocsijának hálófülkéjében lőtte magáról a legfrissebb felvételt, melyen csupán egy fehérnemű alsót visel, valamint egy ezüstösen csillogó rojtos magassarkút.

Nicki

“Amikor sztriptízes vagy, de épp azon gondolkozol, hogy otthagyod a szakmát” -olvasható a kihívó posztban.

Pár nappal korábban is megörvendeztette követőit egy hasonlóan vadító fotóval, akkor latexből készült piros dresszben és egy futurisztikus szemellenzőben lehetett megcsodálni vonalait

Nicki.1

Mint ismeretes, az énekesnő Los Angeles-i otthonába januárban betöretek, és 200,000 dollár értékű vagyontárgyakat tulajdonítottak el, mely miatt épp a napokban fogadott fel új testőrséget és házához új őrzővédő szolgálatot, de az ingatlant figyelő kameráinak számát is jócskán megnövelte.

Paris Hilton is áldozott egyet a “csupaszruhák” oltárán.

Paris Hilton kezd visszatérni a köztudatba, miután egykori stílustanácsadója, Kim Kardashian elorozta előle a valóságshow királynője címet.

Képtalálat a következőre: „New York-i divathét”

Régebben nem volt olyan nyilvános rendezvény, ahol az örökösnő ne emelte volna jelenlétével az est fényét, majd évekig hiányolhattuk a vörös szőnyegről, most azonban ismét gyakorta címlapra kerül.

Képtalálat a következőre: „lady”

Paris Hilton és Phillipe Blond a kulisszák mögött.

A minap például egy a mostanában kifejezetten trendi “csupaszruhában” kapták lencsevégre a New York-i Divathéten, mely alatt szemmel láthatóan nem viselt melltatót. A bevállalósabb hírességek egyébként alsóneműt sem húztak volna az estélyi alá, azonban Paris ezt már nem kockáztatta meg.

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.