7 éves pici lány kezébe vette sorsa irányitását, minta lehet a következő nemzedék számára

Az év eddigi legaranyosabb története: egy 7 éves angliai kislány kerek-perec kijelentette, hogy a Google-nél akar dolgozni, ha nagy lesz. Ezt levélben meg is írta a Google vezérének, és jött a váratlan fordulat: választ kapott, nem is akármilyet.

7 éves

Chloe Bridgewater egy Angliában élő 7 éves kislány, de átlagosnak semmiképp sem mondhatnánk. Máris két komoly álma van: olimpikon úszó szeretne lenni, és a Google alkalmazottja akar lenni, ha nagy lesz. És már ebben a korban tesz is az elérésükért. Amellett, hogy kitűnő tanuló, meg is írta álmait a Google vezére, Sundar Pichai számára.

A “Google-főnöknek” címzett levelet el is küldte, amiben konkrétan leírta, hogy ő bizony el tudja magát képzelni, ahogy a keresőóriás irodájában babzsákon ülve dolgozik.

Képtalálat a következőre: „Levél”

Az imádnivaló levélre vélhetően még a szülők sem vártak választ, mégis érkezett. Személyesen a Google-vezér írt vissza Chloénak, akit biztatott: tanuljon és dolgozzon keményen, hogy elérje álmait. Az olimpiai tervet is támogatta.

A levélben Sundar Pichai kifejti: reméli, hogy a robotokat is kedvelő Chloe technológiai érdeklődése megmarad és ebben az irányban tanul majd tovább, ugyanis várni fogják a pályázatát a Google állásaira.

Képtalálat a következőre: „Sundar Pichai”

Ajánlólevélnek jó lesz a jövőben, ahogy motivációnak is. Hajrá, Chloe!

Képtalálat a következőre: „Google Inc.”

A Google-ről álmodó kislány, és büszke apukája.

00

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.