Vidám pozitiv töltésü humor nap mint nap

Még a hadsereg sem tudja elnyomni a lányokban a pózerkedési vágyat – derült ki a GA Daily News cikkéből. Négy izraeli katonanő kapott most megrovást azután, hogy hiányos öltözetű fotókat posztoltak, ezek vélhetően a laktanyában készültek. A nők az egyik képen egy udvaron pózolnak, fehérneműben és katonai egyenruhában vannak, ketten a feneküket mutatják a kamerának. A másik képen csak némi katonai felszerelés takarja a testüket.

Kapcsolódó kép

Képtalálat a következőre: „Hadsereg”

Kapcsolódó kép

Képtalálat a következőre: „Hadsereg”

Képtalálat a következőre: „Katona”

A Facebookra feltöltött képeket először leközlő izraeli Walla szerint valahol Dél-Izraelben készültek a képek. Ez nem az első ilyen eset a hadseregben, ezért megtiltották az egyenruhás képek posztolását. Emlékezetes volt, amikor a tavalyi gázai hadműveletek idején partizós képek járták körbe a netet.

00

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.