Íme, a leggyakoribb jelek, amelyekből tudhatod, hogy a párod félrelép

Nem célunk bogarat ültetni senki fülébe, ám tény, hogy még a legjobbnak látszó párkapcsolatban is előfordulhat, hogy félresiklik valami, és kiderül, nem csupán két emberen áll a vásár.

Az új hobbik vagy a sportolás hátterében állhat egy másik nő

Egy teljesen új emberré válik

Intő jel lehet, ha minden előzmény nélkül megváltozik a párod viselkedése. Ez jelenthet egy merőben új hobbit, a régi szokások elhagyását vagy egy új sportot. Ám mindezek önmagukban nem biztos, hogy okot adnak a gyanúra. Az azonban annál inkább, ha nem beszél róluk, és nem osztja meg az ezzel kapcsolatos tapasztalatait, esetleg dühösen reagál a kérdésekre is.

Mindezek hátterében bizony ott állhat az a bizonyos harmadik,akinek imponálni akar, vagy esetleg éppen tőle jönnek az újdonságok ötletei.

Képtalálat a következőre: „Flört”

Feszültség és kitérő válaszok

Mint az előzőekben is írtuk, a kérdésekre és az érdeklődésre adott válaszok sokszor dühöt és ingerültséget tükrözhetnek. Árulkodhatóak lehetnek még a kitérések, a körülményes, szövevényes történetek az olyan jellegű kérdésekre, mint hogy hol járt, vagy mikor jön haza.

Képtalálat a következőre: „geschenk schenken”

Ha hirtelen ajándékokkal halmoz el a párod, meglehet, hogy tettét a puszta bűntudat vezérli

Kedvesebb lesz, mint eddig bármikor

Ok nélkül ajándékozott apró figyelmességek, virágcsokor és meglepetések – habár mindezek még jót is tehetnek a párkapcsolatnak, valójában a bűntudat enyhítése is állhat a háttérben.

Amint véget ér a másik kapcsolat, megfigyelhető, hogy visszatérnek a régi szokások és a szürke hétköznapok.

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.