Újabb svéd rendőr pakolt ki a migránsok miatti szörnyű állapotokról

Az Örebro-ban élő rendőr, Peter Springare bejegyzése nagy felháborodást váltott ki.

A rendőr egy Facebook-bejegyzésben teregette ki, mit művelnek a migránsok az országban és milyen bűncselekményeket követnek el. Emiatt rasszizmus vádjával feljelentették és lehet, hogy az állását is elveszíti.

Svéd rendőr

Springere vallomásából azonban többen erőt merítettek és rengetegen kiálltak mellette.

A nyomozó támogatására még külön Facebook-csoportot is indítottak.
A rendőr őszintén írta le milyen a helyzet az országban a migránsok miatt. Az igazi Svédország katasztrofális állapotban van a meggondolatlan bevándorláspolitika miatt.

Képtalálat a következőre: „Rendőrség”

A közösségi oldalon sokan kiálltak Springare mellett és a támogatására indított csoportnak már 92 ezer feliratkozója van. A nyomozó őszintesége egy másik rendőrnek is bátorságot adott.

Tomas Åsenlöv, gothenburgi rendőrtiszt szintén megosztotta mit kell elviselni a rendőröknek a migránsok miatt.

Képtalálat a következőre: „Sveriges Radio P4”

A férfi azt írja, hogy a rendőrségnek minden egyes, migránsok által elkövetett esetnél a „291-es kód” szerint kell eljárnia. Ez azt jelenti, hogy minden információt el kell hallgatniuk, ami a migrációhoz köthető. Ha a gyanúsított bevándorló, akkor tilos róla fényképet készíteni.

Åsenlöv arról is írt, hogy a fiatalabb rendőrök nem mernek felszólalni a vezetők ellen, és ezért van, hogy nyilvánosan csak kevesen vannak Springare mellett.

Képtalálat a következőre: „maria teresa tess asplund”

Ha mégis megteszik, kirúgják őket. Amennyiben új állás után néznek, nem fogják őket felvenni, mert azt fogják gondolni róla, hogy hűtlen a munkáltatójához” -közölte a rendőrtiszt.
Asenlöv ugyanakkor abban reménykedik, hogy Springare merész lépésével elindult egy visszafordíthatatlan folyamat az országban.
“Ha ez így folytatódik, a vezetőink talán végre felnyitják a szemüket, és nem tagadják meg az igazságot” – írta a csoport közösség oldalán.

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.