Világraszóló megállapodás született “nem használnak nukleáris fegyvereket hagyományos katonai harc lessz

Képtalálat a következőre: „Kina oroszország foto”

A következőkben nézzük meg Kína álláspontját. A kínaiak nagyon sikeresek a nyertes-nyertes megközelítésükkel, és meggyőztek több mint 100 országot, melyek a világ GDP-jének mintegy 80 százalékát képviselik, hogy csatlakozzanak az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankjukhoz. Valamint jól szerepelnek a hatalmas “Egy öv és egy út” kezdeményezésükkel. Emellett ők a világ vezető hitelező országa.

Katonailag a kínaiakat alacsonyan lógó gyümölcsnek lehet tekinteni, mivel a a határukon lévő országok nem rendelkeznek katonai szövetséggel Oroszországgal és az Egyesült Államokkal, más szóval, ahogy azt múlt héten említettük India, Indonézia, Thaiföld, Észak-Korea és Malajzia azok, melyeket lerohanhat akár hónapokon belül. Ezzel kicsivel több, mint 3 milliárd ember irányítására tehetnének szert.

Gazdaságilag az amerikaiak, annak ellenére, hogy a legjobban eladósodott ország a világ történelmében (18 billió dollár külső adósság), még mindig sok erősséggel rendelkeznek. Egyrészről az amerikai vállalatok továbbra is meghatározóak a világkereskedelemben. Plusz, az USA még mindig vezető, bár gyorsan csökkenő szerepet tölt be a tudomány és a technológia területén. Emellett az amerikaiak ellenőrzik a legtöbb olajat a Közel-Keleten annak ellenére, hogy át kellett adni nagy részét az oroszoknak kenőpénzként cserébe az Ázsiával szembeni együttműködésükért.

Képtalálat a következőre: „Kina oroszország foto”

Katonailag még mindig messze a legerősebb haditengerészettel és légierővel rendelkeznek, nem beszélve a 800 kulcsfontosságú helyen lévő bázisról szerte a világon. Ez azt jelenti, hogy a kínaiaktól elvághatják a világ erőforrásainak elérését. Valamint rendelkeznek a technikai képességgel, hogy megöljék a világ legtöbb vezetőjét. Továbbá olyan erős szövetségesekre számíthatnak, mint Japán, Kanada és az Egyesült Királyság, valamint kisebb mértékben Franciaországra és Németországra.

Az oroszok a maguk részéről felismerték, hogy az Európai Unió összeomlóban van és ez egy vákuumot hoz létre, amit képesek kitölteni azzal, hogy együttműködnek Németországgal és Franciaországgal, hogy létrehozzanak egy új, demokratikus európai szövetséget, amely magában foglalja Oroszországot. Azt is tudják, hogy Kína egy nagyszerű ügyfél az energia és mezőgazdasági exportjuk számára, és kiváló forrása az olcsó fogyasztási cikkeknek. Nem is csoda, hogy az orosz állami szimbólum egy kétfejű sas, melynek egyik feje keletre, a másik nyugat felé néz. Természetesen nem akarják, hogy választaniuk kelljen a nyugat vagy Ázsia között. Ehelyett mindkét féllel játszanak középen.

Kapcsolódó kép

Tehát úgy tűnik, hogy a helyzet döntetlenre áll.

Ebben a helyzetben a Fehér Sárkány Társaság kompromisszumot javasolt, melyet úgy tűnik, az ázsiaiak támogatnak:

A terv, amit gyakran említünk, egy új, meritokratikus személyzettel működő jövő tervezési hivatal létrehozása. A tény az, hogy a hibrid szabad piac, valamint a központi tervezési modell, melyet Japánban honosítottak meg és aztán leutánoztak majd javítottak olyan helyeken, mint Szingapúr, Dél-Korea és Kína jobban működik, mint a csupasz, kapitalista kapzsiságon alapuló modell, amely miatt annyi gazdasági nehézség van nyugaton. Az egyetlen hosszú távú jövő tervezést nyugaton az elmúlt években vallási fanatikusok végezték egy apokaliptikus napirend mellett. Terveznünk kell, de nem a világvégét, hanem a világ paradicsomként való újjászületését.

Ha a világ pénzügyi rendszerével kapcsolatban alapvető egyetértés jön létre, ez az ügynökség több billió dolláros éves költségvetéssel rendelkezhet. Egy ekkora költségvetéssel egy ilyen hivatal szó szerint hónapokon belül véget vethet a szegénységnek és megállíthatja a környezet pusztulását. Ezt követően hatalmas infrastrukturális projekteket lehet elvégezni, fel lehet fedezni az űrt, helyreállítani az ökológiai rendszereket, új technológiákat lehet kifejleszteni, és így tovább.

A tényleges munkát magánvállalatok végeznék el, melyek versenyképes ajánlatokat adnak.

Ahogy a múlt héten már említettük, az a megállapodás az ázsiaiakkal, hogy az első vezetője egy ilyen ügynökségnek egy nyugati vezetője lenne, de a következő vezetője már ázsiai. Ezt követően a munka a leginkább alkalmas személyhez kerülne. A hivatal irányításának mértéke 50-50 százalékban oszlana meg kelet és nyugat között.

Kapcsolódó kép

A FST egy nagyon ezoterikus forrásból származó üzenetet is közvetít, miszerint “a fukusimai provokációk ellenére egyes pontosan időzített események, mint például a kék Hold, ami valóban kék volt, az Oroszországot elérő meteoritok, a Vatikánt és Mekkát sújtó villámcsapások, a földrengés rajok La Palmaban stb. nem voltak mások, mint szelíd figyelmeztetések.

Lesz egy üstökös, egy holdfogyatkozás és egy “hó Hold“, mindez február 10-én: A kérdés az, hogy ezeket az eseményeket vajon hosszú ideje megjósolták, vagy a Naprendszer mozgása hirtelen megváltozott?

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.