Aki már elvesztette akár pár percre is roszcsont gyermekét, plázában, strandon, iskolából jövet vagy menet nekik van egy jó hirünk

Ré­mü­le­tes érzés, ami­kor egy percre le­vesszük a sze­mün­ket gye­re­künk­ről és a másik pil­la­nat­ban már nem ta­lál­juk a pláza ren­ge­te­gé­ben vagy akár a ját­szó­té­ren. Nos, meg­szü­le­tett egy szu­per meg­ol­dás.

A strandokon és áruházakban is ezerszer hallhattunk már, hogy Kovács Zolika várja édesanyját a hangosbemondónál. De persze nem minden anyuka olyan szerencsés, hogy olyan nagy már a gyermeke, hogy meg tudja mondja a nevét.

Rengeteg az olyan aprócska kis gézengúz, aki egy váratlan pillanatban úgy dönt, világgá megy. Erre találtak ki egy új szerkentyűt a Touch and Help-et, amelyet nevezhetünk információs karkötőnek is. A gyerek karjára kell tenni, mint egy kis órát.

Mit mutat meg a karkötő?
A gyerek nevét, címét, a szülő telefonszámát, de akár orvosi adatok tárolására is alkalmas.
Hogyan használható?  NFC (okostelefonnal összeérintésre megjeleníti az adatokat) és QR kóddal. Nem utolsó szempont, hogy víz- és ütésálló is, nem kell feltölteniés az ára is teljesen megfizethető. A kis csodamasina a vasárnapi Baba Expón is látható lesz.

[wpvl source=”https://www.youtube.com/watch?v=QSQeyAgrbBg” image=”http://mosolyklubb.eu/wp-content/wpvl/e6e976f44690f28b7d96ca25791b939b.jpg”]

0-figura

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

_33

Posted in Egyéb.