Az orvosok azt mondták ennek az apának, hogy ne “kínozza” tovább a haldokló lányát. 30 perccel később, nem tudták elhinni, amit tett.

2016. december 31-én járunk, az ukrán városban, Dniproban. Ruslan és Anastasia Odonec egy nagy bulit rendeztek, hogy megünnepeljék az új évet a gyerekeikkel, barátaikkal, és a szülőkkel. Az új ház, amibe nemrég költöztek, és amelyre oly régóta vágytak, az egész család számára elég nagy volt. Még volt egy sport-terem is a földszinten, medencével. Az este csodálatosan indult, de a parti vége rémálommá vált.

Képtalálat a következőre: „олеся оданец”

A buli már javában tartott, amikor Anastasia és Ruslan a konyhában ételt készítettek elő, az öt éves Radomir és a három éves Alesya játszottak az egyik unokatestvérükkel. Hirtelen a szülők észrevették, hogy milyen csendesek a gyerekek. Általában Alesya nevetését az egész házban lehet hallani, de most nem, csend volt.

Képtalálat a következőre: „room”

Ruslan elkezdett körülnézni, hogy megkeresse. Futott egyik szobából a másikba, átnézte az egész házat, de nem találta. Végül lement az alsó szintre, ahol találkozott a szörnyű látvánnyal: a lánya, Alesya ott feküdt élettelenül a medence alján.

Beugrott a medencébe, felemelte a testét, és a földre rakta. A lány nem lélegzett. Anastasia is leért a sport-terembe és ahogy megpillantotta lányát, sikoltozni kezdett. Aztán összeesett, és elájult.

A nagyszülők mentőt hívtak, amíg Ruslan megpróbálta újraéleszteni Alesya-t. Még soha nem tanult elsősegélyt, így csak próbálta utánozni, amit a filmekben látott, remélve, hogy valahogy meg tudja menteni az ő drága lányát. Nyomta a mellkasát újra és újra, és megpróbálta szájból szájba lélegeztetni.

Képtalálat a következőre: „audio equipment”

Végül megérkeztek a mentősök. A sürgősségi orvos Ruslant félre tolta, és lehajolt a kislányhoz. De mindössze néhány perccel később Alesya-t halottá nyilvánították. Ruslan térdre esett, és kérte őket, hogy csináljanak valamit, bármit, de ők már írták a saját jelentésüket.

Képtalálat a következőre: „vehicle”

Ruslan nem tudta elfogadni. Nem tudta elhinni, hogy az ő kis angyala nincs többé. Letérdelt a lányához, és próbálta újraéleszteni, ismét nyomta a mellkasát, hiába szólította fel az orvos, hogy “hagyja abba a holttest kínzását.” Folyamatosan pumpálta a levegőt a tüdejébe, és nyomta a mellkasát. Aztán hirtelen úgy érezte, mintha gyengén elkezdett volna verni a szíve. 40 perccel azután, hogy kihúzta a vízből, a szíve elkezdett újra verni.

Képtalálat a következőre: „people”

Az orvosi csapat alig tudta elhinni: a lány, akit halottnak nyilvánították fél órával ezelőtt, most újra lélegzik. Alesya-t azonnal a kórházba szállították, mivel kómába esett. Napokig szakemberek harcoltak az életben maradásáért, míg Ruslan és Anastasia csak tovább reménykedtek.

Később Alesya állapota stabilizálódott, és a szülei egy kicsit megkönnyebbülhettek. Ezután átvitték egy speciális klinikára Moszkvában, ahol megkapta a legmodernebb kezelést.

Két héttel később, Alesya végre felébredt. Eleinte az orvosok nem nagyon reménykedtek, hogy teljesen felépül és félelmeik úgy tűnt beigazolódik: nem tudott beszélni, nem látott és nem tudott mozogni. De már az is kész csoda volt, hogy még mindig életben van, és nincs kómában.

Képtalálat a következőre: „clothing”

Aztán meglepte őket a kislány. Az elkövetkező néhány hétben megmutatta rendkívüli erejét, ahogy lassan elkezdett újra beszélni. Hamarosan visszanyerte a látását, és megtette az első lépéseket. Beletelt néhány hónapba, de a végén Alesya felépült teljesen.

A szenzációs történetet megismerte az egész ország, és Ruslant meghívták Alesya-val egy interjúra a tévébe, hogy mesélje el a lánya csodálatos megmentését. Az egész ország ünnepelte az apát, aki nem adta fel, és a lánya így kapott egy második esélyt az életre. Az emberek még ma is kérdeznek róla, és Ruslan szívesen meséli el bárkinek, hogy Alesya jól van és szépen cseperedik fel.

Képtalálat a következőre: „Perc”

Hála az apjának, most itt van közöttünk, és előtte az egész élet. A szülők gyermekük iránti szeretete egy furcsa és csodálatos dolog. Lehet, hogy tényleg csodákra képes…

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.