Úgy tűnik, nincs még minden veszve, és sok rendes ember él még ebben az országban!

Ezt az egészen friss történetet ma osztotta meg egy lány a Pesten Hallottam Facebook csoportban:

“Ma reggel indultam Kecskemétről Pestre busszal.

busz

Kettő busz érkezett a buszmegállóba, és a túlsó szimpatikusabb volt, így arra szálltam fel. Már az első 5 percben gyanús volt, a másik busz gyorsabb volt sokkal. Kettő fajta busz jár, egy az autópályán, 1:10 perc idővel és a hosszabb úton közel 2 órás úttal. De ez ekkor még meg se fordult a fejemben, gondoltam kettő buszt küldtek, hisz csúcsidő van.

Majd az ellenőrök felszálltak. Megkérdeztem ez melyik busz, de nem tudtak több információt, mint én. Ez az Szasza, menj oda a buszvezetőhöz, egyáltalán nem lesz gáz, amikor a képedbe röhög. Ez pontosan így is történt, közölte, tényleg mókásan, hogy amúgy szépen énekel és elszórakoztat 10-ig.

A bökkenő az volt, hogy nekem 10-kor vizsgám lett volna. Az ellenőr érdeklődött, mikor, hol, miből vizsgázom. Leültem jót nevetve a bénaságomon, mire megszólal:

“KELJ FEL, FELVISZÜNK AUTÓVAL, MEGMENTEM A VIZSGÁDAT. DE HA KIRÚGNAK, A KÁVÉT KÉT CUKORRAL ISZOM.

Nos így történt, hogy ma 8-kor az autópályán száguldoztam két ellenőrrel, akik hamarabb felértek velem Pestre, mint a busz, amin ülnöm kellett volna. Bár megkaptam, hogy elég bátor vagyok, hogy egy idegen autóba csak úgy beülök :-)))

Útravalóul még annyit szóltak, hogy most azért már sikerüljön is az a vizsga.

Egyébként tényleg meglett.”

Eddig a történet. Úgy tűnik, nincs még minden veszve, és sok rendes ember él még ebben az országban!

Minden tiszteletünk a két ellenőré.

Jó lenne, ha minél több emberhez eljutna. 

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

anima-gif

Posted in Legfrisseb hirünk.