A szülők félig lefejezve találják meg fiukat – mikor meglátják a fülhallgatót, megértik mi történt

A 16 éves Bradley Willoughby Ausztráliából szeret mopedezni szülei tanyáján. Ez nem egy veszélytelen tevékenység, de amit a fiú nem tudott, az az volt, hogy az i-phone lesz az, ami a legnagyobb bajt fogja okozni.

Képtalálat a következőre: „Fejhallgató”

Egy tizenéves kis srác szó szerint majdnem elveszítette a fejét egy motorbaleset során. Nem fogod kitalálni, hogy mi okozta ezt a súlyos sérülést… Bradley Willoughby elvesztette az uralmát a motorkerékpárja felett, amikor belement egy kátyúba, majd egy kerítésnek csapódott, ami súlyos sérüléseket okozott a lábain és a hasán, azonban nem ez volt a legsúlyosabb sérülése. Hihetetlen módon a nyakán keletkezett brutális vágást a fülhalhatója okozta, ami esés közben a nyakára tekeredett. Az volt a szerencséje, hogy nem vágta át a légcsövét, különben a helyszínen életét vesztette volna.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.