Zámbó Jimmy halálának 16. évfordulója pénzkötegből volt a karácsonyfadísz Jimmyéknél – videó

A mai napig üres tányér emlékezteti a családot Jimmy halálára az ünnepi asztalnál. A király 16 éve ment el.

Képtalálat a következőre: „Zámbó Jimmy halála foto”

Zámbó Jimmy halálának 16. évfordulója alkalmából testvérei, Marietta és Árpy voltak a Mokka vendégei, akik nem csak arról beszéltek, mennyire “köztük él” továbbra is az énekes – főleg így az ünnepekkor – de pár érdekes történetet is megosztottak.

Képtalálat a következőre: „Zámbó Jimmy halála foto”

Elmesélték például, hogy Jimmynek a mai napig terítenek az ünnepi asztalnál – az üres tányér jelenléte mégsem nyomasztja őket, hiszen az elmúlt bő másfél évtized alatt megszokták. Természetesen az ő karácsonyi dalait hallgatják, valamint Marietta elárulta, hogy az énekes egyszer azzal lepte meg édesanyjukat, hogy öt- és tízezresekkel díszítette fel a karácsonyfáját. Ez természetesen ma sem lenne filléres móka – akkoriban pedig még ritkábban került az ember keze közé tízezres.

Kapcsolódó kép

Jimmynek egyébként a karácsony a családé volt: ilyenkor még véletlenül sem vállalt be fellépést – tette hozzá Marietta.

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.