Ez lesz csak a valóságshow! 9 hónap, -40 fok, egy darab kés indul a legdurvább túlélőshow Szibériában

Nem kellett rá sokat várni, hogy az Éhezők viadala mozitrilógiát – amelyben a szereplők egymást teszik el lábalól egy jobb élet reményében –, valaki komolyan vegye, és túlélőshow-ként megvalósítsa.

valosagshow

Mínusz 40 fokban kilenc hónapig kell életben maradni a közel ötszázmilliós fődíjért

A 35 éves orosz milliomos, Jevgenyij Pjatkovszkij az 1,3 millió fontos (486 millió Ft) fődíjért harminc nevezőt küld kilenc hónapra Szibériába, ahol egy szál késsel kell megszerezniük az élelmet a mínusz negyven fokos hidegben, farkasok és medvék, valamint a riválisok támadásától is tartva. A főszervező ugyanis kijelentette: minden megengedett, az alkoholfogyasztás, a cigizés, az erőszak, sőt akár egymás életére törni is. Ez lesz csak a valóságshow!

Képtalálat a következőre: „медведь казанова”

Gyanítható, hogy nem a medve lesz a legveszélyesebb ellenfél, hanem a többi versenyző.

A trükk az adás kommunikációjában van. Az ugyanis, hogy a játék szervezői a szabályokban elvileg nem zárják ki a címben említett bűncselekményeket, és erről nyilatkozatot íratnak alá a résztvevőkkel, még nem jelenti, hogy a győzelem érdekében a játékosoknak érdemes lenne játszó társa életét elvenni vagy erőszakolni.

A játék alatt ugyanis az orosz törvények betartása kötelező, vagyis a büncselekmény esetén az elkövetőt nem a játék szervezője zárja ki, hanem a rendőrség viszi el. Tehát ugyanúgy kiesik a játékból, mintha a szervezők zárnák ki, ráadásként pedig börtönbe is kerül.

“A főszervező ugyanis kijelentette: minden megengedett, az alkoholfogyasztás, a cigizés, az erőszak, sőt akár a büncselekmény is. Ez lesz csak a valóságshow!”

gif-2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.