Készitettünk pár fotót az éjszakai Nightclubb arcokról

A budapesti nightklubok egy része sajnos nemcsak a gyönyörű táncosnőkről és hoszteszekről, hanem a vendégek megkopasztásáról és a féktelen piálásról szól. Hogy elkerüljük az ilyen eseteket, érdemes utánajárni, melyek azok a helyek, ahol minden valóban annyiba kerül, amennyi az itallapon szerepel.

.

Ha nightklubba indulunk, még véletlenül se hívjunk taxit. A korrekt helyek saját, ingyenes sofőrszolgálattal rendelkeznek, nincsenek “beépített” taxisok, akik fejpénzt kapnak az odaszállított, tudatlan vendégekért. Az egyik legrégibb trükk, hogy a taxisnak járó jutalékot a kliens számlájához csapják, és az ingyenes belépés után 60-80 eurót (17-22 ezer forintot) kérnek az első italért.

gif-2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.