Elhagyta élettelen testét találkozott Istennel és egy üzenettel tért vissza

Képtalálat a következőre: „Erica McKenzie foto”

2002-ben Erica McKenzie halálközeli élményt tapasztalt meg, amikor 31 éves volt. Mivel korai kamaszkorában kicsúfolták, Erica bulimiás lett és fogyókúrás pirulákat kezdett szedni, hogy beilleszkedjen a többi lány közé. Csak annyit akart, hogy az osztálytársai szeressék és elfogadják. A főiskola még rosszabb volt számára, és egy 4-es osztályú narkotikum, a Phentermine felé fordult. Miközben a tabletták kitartóvá tették őt mindennel és mindenkivel szemben, Erica alig aludt és evett. A fogyókúrás pirulákat sikerült a családja előtt titokban tartania, de a kábítószer megviselte az egészségét. A kilenc évnyi függősége megölte őt. Heves szívdobogása és légzési nehézsége egy napon egy beszélgetéssel végződött, amikor eszméletlenül rogyott a földre.

Képtalálat a következőre: „erica mckenzie”

Erica elhagyta a testét, felszállt a mennyezetig és onnan figyelte, ahogy a mentősök egy mentőautóhoz viszik élettelen testét. Aztán keresztülment egy fényes fehér alagúton. “Feltétel nélküli szeretetet éreztem és tudtam, hogy hazamegyek.

Az alagút vége felé “Láttam egy ragyogó fényt. Összeolvadtam a fénnyel, de ugyanabban az időben elkülönülve maradtam tőle. A fény szeretettel teli volt és közölte velem, hogy ő Isten. Sok kérdést tettem fel és a tudást telepatikusan kaptam. Láttam a mennyországot, mint egy bolygót. Láttam, ahogy a Föld lángokban áll. Megtapasztaltam a pokol tornácát.

Életét két részben látta újra, mintha egy filmvásznon nézte volna. Először azokat a dolgokat látta, melyekről úgy gondolta, hogy jelentőséggel bírtak. Másodjára azon dolgokat láthatta, amelyek Isten szerint voltak jelentősek: a szeretet és a jóság pillanatait. Majd megismerte a szavak és tettek hullámzó hatását. Látta, hogy minden ember egy egyedi ajándékot kapott, hogy az hozzájáruljon földi útjához. Felfedezte, hogy a szépség belülről fakad és a szívünkben rejlik.

Halálközeli élménye vége felé Isten azt mondta: “Gyermekem, nem maradhatsz. Feladatod van a Földön. Ne feledd, hogy most értem dolgozol.” Nem akart menni, de engedelmeskednie kellett. Azon képességgel tért vissza, hogy Isten üzeneteit közvetítheti, amelyek segítenek elfogadni az embereknek saját egyediségüket, elősegítve a gyógyulásukat. Erica az elmúlt tizennégy évben ezen üzenetek átadásának szentelte magát.

[wpvl source=”https://www.youtube.com/watch?v=TuUJA_ZPGl4″ image=”http://mosolyklubb.eu/wp-content/wpvl/6e0e99f886184893a642ea527bd94e3a.jpg”]

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekességek.