Kina felrobbantja az autóipart futurisztikus elektromos modeljével

Kapcsolódó kép

A LeEco kínai technológiai vállalat megkezdte egy 3 milliárd dolláros elektromos autógyár építését. A létesítmény néhány éven belül ontani fogja a cég LeSEE nevű sedánját, és a tervek szerint 2018-ban már 400 ezer darabot fognak belőle gyártani. A futurisztikus gyárban a munka 90 százalékát robotok fogják elvégezni.

Képtalálat a következőre: „leeco lesee”

A LeEco, amely jelenleg olyan termékeket gyárt, mint a televízió, nagy bajban volt. Tavaly novemberben a vállalat alapítója Jia Yueting egy alkalmazottaknak szóló levélben azt írta, hogy a cég túl gyorsan bővült és emiatt küszködnek, majd a saját fizetését 15 centre csökkentette.

A levél után két héttel azonban a cég arról számolt be, hogy meg nem nevezett befektetők 600 millió dollárral támogatták meg a társaságot, de tovább folytatódott mintegy 60 hongkongi alkalmazott elbocsátása. A LeEco ezt követően múlt szerdán részesült egy 1,44 milliárd dolláros invesztícióban ismét egy ismeretlen befektető részéről, és ugyanazon a napon megtörtént az első kapavágás az üzem létrehozása érdekében. Azt nem tudni, hogy az elbocsátott munkavállalókat újra foglakoztatják-e, vagy a munkájukat robotok váltják fel.

Képtalálat a következőre: „leeco lesee”

A Car News China szerint a LeEco még nem kapott kormányzati engedélyt a LeSEE autó gyártásához. A weboldal azt is írta, hogy “valós lehetőség” van arra, hogy a kormány visszautasítja a LeEco engedélyét, mivel a cég vezérigazgatója jelenleg nem túl népszerű Pekingben.

Képtalálat a következőre: „demolition”

A South China Morning Post szerint azonban a gyárhoz közeli egyik város polgármestere azt mondta, hogy a helyi kormányzat támogatja a projektet.

.

Amennyiben a LeEco megszerzi az engedélyt, a gyár megkezdheti a cég első koncepció autójának, a LeSEE-nek a gyártását. Zhang Hailiang, a LeEco LeSupercar autó egységének igazgatója szerint a gyár teljesen automatizált lesz és robotok fogják elvégezni a munka nagy részét. Az elektromos jármű fel lesz szerelve önálló vezetésre tervezett rendszerrel. Az autóban öt képernyő lesz, intelligens ülés és rendelkezni fog azon képességgel, hogy mágneses töltőállomásokon keresztül lehessen tölteni.

A LeEco elmondta, hogy a LeSEE kialakítását a Föld topográfiája inspirálta, a belső teret geológiai és biológiai minták jellemzik. Az anyagok és a semleges színek növelik a járműben a természetes érzést. A cég szerint az autó formája és funkciója “tükrözni fogja a társadalom szükségleteit és bemutatja az ember, a gép és a természet szimbiózisát.

Képtalálat a következőre: „leeco electric car”

Képtalálat a következőre: „Le.com”

Képtalálat a következőre: „leeco car”

Képtalálat a következőre: „leeco lesee”

Képtalálat a következőre: „leeco lesee”

Képtalálat a következőre: „lesee pro”

Képtalálat a következőre: „lesee pro”

Képtalálat a következőre: „lesee pro”

Forrás: http://lesee.leeco.com/en/#exterior

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.