Az eBay-en árulják a Coca-Cola titkos receptjét!

coca-cola

Egy szerencsés amerikai egy öreg fiókban bukkant a kincsre, most az eBay-en árulja 15 millió dollárért. A Georgiában élő régiségkereskedő, Cliff Kluge élete vásárlása lehet az a régi szekrény, melynek egyik fiókjában egy halom személyes irat között egy receptre bukkant. Először nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, de amikor jobban megnézte és elolvasta, szinte biztosra vette, hogy az eredeti, hét pecsétes titokként őrzött Coca-Cola-receptet találta meg. A papíron ugyanis az összetevők pontos mennyiségét, sőt, még az előállítás folyamatát is leírják.

Képtalálat a következőre: „coca cola secret recipe”

A dolog érdekessége, hogy Kluge a biztonság kedvéért még az anyacégnek, a Coca-Colának is megmutatta szerzeményét, ahol azt mondták neki, hogy a recept nagyon sokban hasonlít a legendává vált eredeti receptre, de nem az. A férfit, úgy tűnik, ez sem tántoríthatta el attól, hogy az eBay aukciós oldalán pénzt keressen az 1943-ból származó recepttel: 15 millió dollárért, átszámolva 3 milliárd 420 millió forintért bárki megveheti.

Forrás: eBay

neveto-gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.