Észak Koreába is uj szelek fujdogálnak, első izben raboltak ki egy bankot, ha elkapják tuti rövid eljárás lessz a vége

Olyan történt Észak-Korában, ami eddig még soha! Az állami televízió bemondója is döbbenten jelentette be a hírt, ami most éppen nem egy ballisztikus rakéta fellövéséről szólt…hanem…Észak-Korea történetének első bankrablásáról.

Kapcsolódó kép

Ismeretlenek kirabolták az észak-koreai központi bank cshongdzsini fiókját – írja a The Korea Times. A lap szerint ez volt első bankrablás a kommunista ország történetében.

Az ismeretlen fegyveresek betörtek a központi bank fiókjába, a Kínával határos Észak-Hamgjong tartomány székhelyén, és ismeretlen mennyiségű készpénzt vittek el.

Kapcsolódó kép

A The Korea Timesnak nyilatkozó rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy a bűncselekmény elképzelhetetlen lett volna, ha az elkövetők nem kapnak belső segítséget valakitől.

Az eset után a többi bankfiók azt kérte a központi bank vezetésétől, hogy növeljék meg a bankokban dolgozó biztonsági személyzet létszámát.

Ha a hatóságok elfogják a bankrablókat, egészen biztos, hogy halálbüntetés vár rájuk!

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekességek.