Úgy tűnik az a nyugat-európai ország, ahol megjelennek a terroristák lebutul, elhülyül, mint a német politika

A nyugati elit a médiát használva elárulta Olaszországot!

Miután Marco Minniti olasz belügyminiszter egy sajtókonferencián megnevezte (képét is leközölte) azt a rendőrt, akit hősként ünnepelte és kiiktatta Anis Amri berlini terroristát, súlyos hibát követett el.

Az olasz rendőrség a képet pedig továbbította a média felé. Úgy tűnik az a nyugat-európai ország, ahol megjelennek a terroristák lebutul, elhülyül, mint a német politika. Németországban csak a politikusok vannak lebutulva, de a rendőrség meg észnél van, csak sajnos tehetetlen.

olaszorszag

Visszatérve Olaszországra a nyugati országok olyan szinten tisztelik az elkövető terroristákat, hogy azok ábrázata ki van pixelezve, hogy felismerhetetlen legyen.
Teszik mindezt azért, mert az elkövetőknek személyiségi jogaik vannak. Olaszország, meg a saját őslakosait védő rendőröket egyenesen feltálalják az ellenségnek. Ilyen elmebetegséget csak egy politikus tud csinálni. Ha azonban eme cselekedet tudatos és ép elméből fakad, akkor nagyon átlátszó a háttérhatalmi rendszer kezére való játszás!

Minden európai kormány tisztában van azzal, hogy háborúban állunk, csak ez nincs kijelentve, mert egy politikus ilyet nem tehet. Noha egyes államfők már ezt kimondták. A dzsihadisták harcmodora a gerillaharc, ami ellen felvenni a kesztyűt csak egyetlen ország katonái képesek. Tőlük félnek is, mint a tűztől. Kinek fáj, kinek nem, de ki kell jelenteni, hogy Izrael az egyetlen ország, amelynek katonái speciális gerillaharcokra vannak kiképezve.

Nyugat-Európa szerte eddig is rengeteg fenyegetést kaptak dzsihadistáktól rendőrök. Sajnos volt már rá példa, hogy egy muszlim egy francia rendőrrel saját lakásában végzett. Amit Olaszország tett, hogy kiadta az intézkedő rendőrök nevét és Anis Amrival végző rendőr nevét és képét, hatalmas hibát követett el, mert így az olasz rendőrség ereje jelentősen gyengülhet. Ráadásul az érintett rendőröknek számolniuk kell a megtorlásra, ami családjukat is érintheti. Ezért van, hogy a rendőr kommandósok csuklyában végzik munkájukat, hogy ne lehessen őket felismerni.

A „hőscsináló” propaganda pedig védi a feladatát végző rendőrt! Ez tuti! Mintha Bruce Willis védené a kiiktató rendőr srácot. A valóság pedig pontosan ennek az ellenkezője. A politikai elit soha nem fogja megvédeni a rendőröket és az adófizető állampolgárokat a dzsihádtól. Hiszen a szabadkőműves mozgalomnak az a lényege, hogy leépítse a létszámot. Ne csak munkahelyileg, hanem az emberélet kiiktatásában érdekeltek.

A stratégiájukhoz az tartozik, hogy Európában idővel (néhány évtized) felcseréljék az őshonos lakosságot egy idegen kultúrában és vallásban élő emberekkel. Nem más ez, mint egy bizonyos vallásháború, amely a világtörténelem során mindig sikeres volt! Így szorulnak vissza az őshonos európai állampolgárok jogai szemben az illegális bevándorlókkal, akik csupán azért erősek, mert a pénzhatalmi elit támogatja őket azzal a stratégiával, hogy az európai országokban a rendőrök kezét megköti!
Mindeközben, megosztja a még maradék európai társadalmat, így párhuzamos társadalmat kialakítva lehetőleg a legtöbb európai országban a polgárháború reményében. Amit Olaszország tett saját rendőreit kiszolgáltatva (már védelem alatt vannak) egy olyan propaganda, amely a súlyos probléma okairól eltereli a figyelmet. Lényeg, hogy a nyugati elit egyáltalán nem hajlandó véget vetni az iszlámvallású államokból történő beáramoltatásnak, azaz illegális bevándorlásnak! Így próbálják termelni a dzsihádot és a fenyegetést az Európai országokra.

A muszlimoknál a dzsihád egy bizonyos harc, amit az ember a maga lelkében harcol meg, illetve átviszi a fizikumba, amely különféle bosszúállások eredménye lehet. Létezik olyan muszlim, aki egész életében a harcát (dzsihád) magában harcolja meg. Vannak, akik fizikálisan és bármire képesek. Mindkét verzió az iszlámvallásban elfogadott.

Saría:

A fizikai dzsihád nem más, mint a hitetlen kutyák (keresztények, más vallás) elleni harc. Ezért kell meghonosítani mindenhol a saría törvényt és jogrendszert. A dzsihádot, mint kötelező jogrendszert megvalósítani a közösség kötelessége. A dzsihádot, ha elegendő ember műveli, abban az esetben a többi emberre nézve nem kötelező. 

A fenti gondolatok Bill Warner: Saría törvény nem muzulmánoknak írások kontextusából való hangsúlyozás.

0-figura

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Legfrisseb hirünk.