Fotók bizonyitják az őrangyalok körülöttünk ténykednek

Mutatjuk a világ leghíresebb angyalfotóit, ha szeretnél hinni benne, ezek a fotók meggyőznek majd.

Sokan szeretnének hinni abban, hogy minden léptüket őrangyalok vigyázzák. A szellemvilágról számtalan fényképes bizonyíték kering a neten, és ezek egy része megbízható fórumokról származik. Nagyon sok túlélő, szem- és fültanú számol be hitelesen olyan történésekről, amelyek alátámasztják azt, hogy létezik valamilyen égi lény vagy erő, amely a kritikus helyzetekben segít az embereknek. Ezekből válogattunk most.

angyalok

Missy a fiát és a lányát akarta csak lefényképezni, amikor egy tisztán kivehető, fényes angyalformát is lencsevégre kapott a fia mellett. Az orvosok szerint a fiú gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de a sorozatos műtéteknek köszönhetően felépült. Az édesanyja szerint a gyógyulását kimondottan ennek az angyalnak köszönhette, akit többször látott a fia betegágya mellett is.

Képtalálat a következőre: „angel caught on camera”

Bruce van Natta szerette a kamionokat, és a munkája is a szerelés volt. Mindig betartotta a munkavédelmi szabályokat. 2006. november 16-án éppen kamionját bütykölte, amikor rosszul kitámasztott monstrum fele rázuhant a testére. Segítségért kiáltott, és érezte, hogy a háta megroppan. A csigolyája széttört, ahogy próbálta kivonszolni magát a kamion alól. Eközben hangosan imádkozott az égiekhez, és úgy érezte, hogy elhagyta minden fájdalom. Kívülről és felülről látta magát, a baleset minden pillanatát. Megpillantott két angyalszerű lényt maga mellett, akik próbáltak segíteni elernyedt testén, és feljebb emelték a járművet. A férfi kipréselte magát, és kórházba került. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy belehal sérüléseibe. Nem így történt. 2011-ben tanulmány jelent meg róla, mert soha senkiről nem tudtak, akinek ilyen mértékben roncsolódtak a létfontosságú szervei, és mégis túlélte a halálközeli állapotot.

Képtalálat a következőre: „angel caught on camera”

Chelsea Banton többszörös fejlődési rendellenességgel született. Édesanyja, Colleen a kórházban tartózkodott a lányánál, és élete legnehezebb döntését készült meghozni. Imádkozott, hogy legyen ereje megadni az engedélyt arra, hogy lekapcsolják a már évek óta vegetáló és szenvedő kislányt a lélegeztetőgépről. A gép kikapcsolása után két órával a gyerek még mindig életben volt. Eközben a nővér a folyosón a CCTV-monitoron egy férfit látott álldogálni, és amikor kiment, hogy megnézze, ki az, már nem volt ott senki. Visszanézve a felvételt, egy vakítóan fénylő angyalfigurát láttak a kórházban. Chelsea nem halt meg, hanem állapota javult, és elhagyhatta a kórházat.

Képtalálat a következőre: „signs of jesus return”

Erin Potter a hátsó udvarban játszott édesanyjával. A kislánynál 2007-ben leukémiát diagnosztizáltak. Az édesanyja fotót készített róla, amelyen előhívás után egy fényes angyali figurát fedeztek fel. Olyan volt, mintha Szűz Mária állt volna a gyerek mögött. Erin kigyógyult a rákból, és egész családja hisz abban, hogy ez az angyali jelenésnek köszönhető.

Képtalálat a következőre: „imagenes de angeles reales”

Úgy néz ki, hogy erre a férfira nagyon vigyázott az őrangyala. A felesége készítette ezt a képet, amelynek még inkább értelmet ad az a tény, hogy a férfit nem sokkal ezelőtt szívroham érte. Túlélte a rohamot, és a családja is meg van győződve arról, hogy ez a képen látható őrangyalnak köszönhető.

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.