Putyinnak elege lett a töketlen európai politikából, Merkelnek mennie kell skandálta a tömeg

Vlagyimir Putyin, orosz elnök ismételten terrorellenes nemzetközi összefogást sürgetett az ankarai és a berlini terrortámadást követően kedden, Moszkvában.

“Az együttérzésünket kifejezve és a sebesülteknek mielőbbi gyógyulást kívánva ismételten emlékeztetünk arra, amit már sokszor felajánlottunk és most is felajánlunk, vagyis arra, hogy egyesítsük erőfeszítéseinket a nemzetközi terror elleni harcban” – jelentette ki az elnök a biztonsági szervek alkalmazottainak napja alkalmából megtartott egyik rendezvényen. ”Csak így győzhetünk” – tette hozzá.

Képtalálat a következőre: „angela merkel foto”

Putyin elnök felszólította az orosz titkosszolgálatokat, hogy hozzanak pótlólagos intézkedéseket a “biztonság szavatolása érdekében Oroszországon belül és kívül”, és erősítsék meg az orosz külföldi képviseleteknek és azok munkatársainak a biztonságát. Utasította a biztonsági szerveket, hogy “partneri csatornákon keresztül fokozottabban működjenek együtt más országok különleges szolgálataival”.

A Berlini terrortámadás feltette a pontot az i-re.

A német állampolgároknak – és el lehet mondani, hogy az európai közösség döntő többségének –  elege lett a migrációból, a velük járó negatív, romboló tényezőkkel, aminek a tetőzése éppen egy terrortámadás. Ami történt Németországban is. Berlin lett a második Nizza!

Képtalálat a következőre: „angela merkel foto”

Brutális kegyetlenséggel hajtott a karácsonyi vásárba a merénylő, direkt a gyalogosok útját követve, hogy minél több áldozatot szedjen. Megölt kilenc ártatlant, további ötvenet megsebesített, és ki tudja mennyit lelkileg megcsonkított.

A közösségi oldalak égnek a Merkelt szidó posztoktól, és hozzászólásoktól. Rengetegen tüntetést szerveznek.

“Merkel mondjon le” – olvasható több német állampolgár írásából.

“Elegünk lett! Ez már tényleg sok! Így nem mehet tovább” – írta Johanna.

A tüntetés szervezői azt is kijelentették, hogy addig nem hagyják annyiban, amíg Merkelt és migránsait távozni nem látják.

A kancellárnak közölték a szörnyű hírt, azonban még nem reagált a történtekre.

berlin

Soha nem látott tüntetés Németországban! “Merkel takarodj!”

Tüntetés vette kezdetét Németországban a berlini terrortámadás után, mely során egy bevándorló egy kamionnal a karácsonyi várásba hajtott, megölve ezzel 12 ártatlan embert, és megsebesített közel ötvenet.

A tüntetők Merkel lemondását követelik, ugyanis “vér tapad a kezéhez”. Mindez nem következett volna be, ha nem hívja meg a “menekülteket” országba. Vagy ha a “nyitott kapuk” politika mellett lett volna valódi ellenőrzés.

A berlini kancellária előtt kezdődött a demonstráció. Több plakáton az állt, hogy “Merkelnek mennie kell”, vagy ugyanez éppen keményebb szavakkal megfogalmazva. Voltak, akik német zászlókkal vonultak ki. Többen gyertyákat gyújtottak az áldozatokért.

Azonban megjelentek az ellentüntetők, a migránssimogatók! Szívet ábrázoló plakátokkal vonultak az utcákra, hogy ne alakuljon ki az emberekben migránsgyűlölet. Bár ez kicsit abszurd…

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Megdöbbentő.