Ha egy gyors megoldást szeretnél otthonod vagy autód légterének felfrissítésére

Mindig jó érzés egy illatos autóban utazni, vagy egy hasonlóan friss szobában pihenni. Ilyenkor ember sokkal jobban képes koncentrálni és jobb hangulatban is telik az idő.

Persze az autók tisztán tartása elengedhetetlen a kényelmes és friss érzés eléréséhez, azonban nincs mindenkinek ideje hetente takarítgatni a járgányát. Az illatosítókat pedig újra és újra meg kell venni, miután kifogy belőlük a jóság.

Ugyan ez a helyzet a légkondicionált helységekkel. Az egységek tisztán tartása egészégügyi szempontból is fontos, és egy piszkos kondi kellemetlen szagokkal áraszthatja el a szobát.

Jó lenne, ha egy hatékony, olcsó módszerrel ki lehetne küszöbölni ezeket, nem igaz? Nos, a zseniális megoldás egyszerűbb, mint hinnéd!

Képtalálat a következőre: „wooden clothes pin”

A csipeszen kívül csupán egyetlen dologra lesz szükséged, mégpedig kedvenc illatodra. Számtalan kellemes illatú illóolajat kapni, amik között biztosan találsz majd olyat, amit imád majd az orrod.

A trükk lényege, hogy a fából készült csipeszt be kell kenni az olajjal, és rácsíptetni a légkondi rácsaira, ahol befelé jön a levegő.

Autók esetén szintén a megfelelő nyílás elé kell csíptetni, és máris kész az illatosító!

Illóolajokat párszáz, vagy egy-két ezer forintért is lehet már kapni, és sokkal többször használható, mint egy hagyományos autóba akasztható illatósító.

.

gif-2

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

anima-gif

Posted in Érdekességek.