Mennyei csokis finomság két alapanyagból

A csokit mindenki szereti, így nem lehet mellélőni ezzel a desszerttel, amihez csupán csokoládéra, és vízre van szükség.

.

Bár a videóban háromféle csokiból készítik az édességet, igazából akár egyfajta csokiból is meg lehet csinálni, a lényeg, hogy töltetlen legyen.

csokis

A csokit széttörjük, beletesszük egy edénybe, leöntjük egy negyed csésze forró vízzel, majd betesszük egy kicsit a mikróba. Miután összekavartuk, beleöntjük a masszát egy légmentesen zárható zacskóba, kilapítjuk az asztalon, és körülbelül egy órát pihentetjük a hűtőben. Ezután elektromos habverővel krémesre kavarjuk, majd annyi hideg vizet öntünk hozzá, hogy a sűrű, krémes, masszaszerű állagot elérjük. Az így kapott masszát habzsákba töltjük, poharakba adagoljuk, és már kész is van a csupacsokis filléres desszertünk.

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

anima-gif

Posted in Káprázatos.