A felbőszült ketrecharcos eredményhirdetéskor kiütötte a ringlányt…video

Valószínűleg mindenki látott már ketrecharcot, így ezt a sportot nem kell bemutatnunk senkinek.

Az elég gyakran előfordul, hogy az ellenfelek eszméletlenre verik egymást, azonban az meglehetősen ritka, hogy a ringlányt ütné ki valaki.

Most történt egy ilyen eset, azonban valószínűleg nem volt szándékos az ütés.

A két sportoló egy nagyon szoros küzdelmet vívott, és mindketten állva maradtak, így a végén a pontozóbírók döntöttek. A lányt megütő fél biztosra vette, hogy ő nyerte meg a meccset, így már jó előre fel is tartotta a kezét, és jelezte, hogy ennek a meccsnek bizony ő a győztese.

She’s got a chin. Titan FC’s Andrew Whitney right hooks the ring girl after his loss to Farkhad Sharipov.

Azonban ez nem így történt, hiszen a bíró az ellenfele kezét emelte a magasba. Később egyébként kiderült, hogy a nyertest csak egy hajszállal ítélték jobbnak, de ez most nem is lényeges. A vesztes fél annyira feldühödött, hogy mérgében hátracsapott egyet, balszerencséjére éppen oda, ahol a ringlány állt.Ő az, aki a szünetek között jelzi, hogy hányadik menet következik.

A lányt telibe arcon vágta, de nem lehet kérdéses az, hogy az ütés nem szándékos volt, hiszen a videón is látszik, hogy a férfi rögtön odaugrott és segíteni próbált a lánynak. Ezt az igazgatók is így ítélték meg, így nem lett komolyabb büntetése a sportolónak, bár azt elmondták, hogy a férfi nem profihoz méltóan viselkedett.

Szerencsére a lánynak nem esett baja, hiszen valószínűleg a sportoló nem ütött olyan erőset, és később a lány azt mondta, hogy nagyobb volt a meglepetés, mint a fájdalom.

fekveneveto

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

anima-gif

Posted in Hirek.