Na végre valaki, azaz egy ausztrál tinilány aki lebuktatta a hazug közösségi médiákat

Egy csinos, ausztrál tinilánynak, Essena O’Neill-nek 19 éves korára több százezer követője lett YouTube-on és Instagramon. És hogy miért lett ennyire népszerű? Mert csinos.

tini

Több ezer képet rakott fel az Instagramra, ahogy csinosabbnál csinosabb ruhákban és beállításokban pózolgat. Azonban 19 éves korában valami történt vele: rájött, hogy amit eddig csinált, teljesen értelmetlen és hazug dolog volt.

Felhasználónevét megváltoztatta arra, hogy “A közösségi média nem a valóság” , letörölte több mint 2000 fotóját, és amiket fent hagyott, azokat is módosította: a hozzájuk fűzött szöveget átírta a közösségi médiát és a fiatalok viselkedését ekéző mondatokra, néhány példa közülük:

Itt tele volt az arcom pattanásokkal, egy tonna sminkkel kellett eltakarnom. Ha csak a kinézet számít neked, hamar elfogy a lehetőséged ebben az életben.

Képtalálat a következőre: „model captions for instagram”

Ezt a ruhát ingyen kaptam, számtalan fotót csináltam, hogy jó képeket tudjak felrakni az Instára. Mindeközben rendkívül magányosnak éreztem magam.

Képtalálat a következőre: „essena o neill hot”

Ezért a fotóért pénzt kaptam. Amikor különböző lányok képeit nézegeted az Instagramon, és azt kívánod, hogy bárcsak olyan életed lenne, mint nekik…rá kell jönnöd, hogy azt látod belőlük, amit ők akarnak, hogy láss. Ha bejelölnek a képen egy márkát, tuti, hogy pénzt kaptak a fotóért. Mindenhonnan azt sugallják a generációnknak a márkák, hogy fogyassz, fogyassz. Az ilyen képeknek semmi értelme nincsen.

Képtalálat a következőre: „matching skirt and top set”

Körülbelül 100 próbálkozás után született meg ez a fotó, ahol a hasam végre jól néz ki. Alig ettem aznap, hogy a lehető legjobban nézzek ki. Addig kiabáltam a húgommal, amíg nem sikerült végre egy jó képet csinálnia rólam. Hogy büszke lehessek.

Mi üdvözöljük a döntését, reméljük több lány is követni fogja a példáját. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy a közösségi média nem a valóságot mutatja, és ha erre rájön az ember, azt is megérti, hogy nem kell mindenáron megfelelni mindenkinek.

buck

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Káprázatos.