Spóroljon, eldobható borotva élezés 2 perec alatt, tegyen egy próbát használni fogja

Nehogy valaki eldobja az eldobhatós borotváját, amikor az már nem éles, és csak húzza a szőrt! Tegnap Spurina megmutatta nektek, mire jó egy kinőtt, vagy megunt farmer. Nos, nem csak hátizsákot készíthetünk belőle, hanem borotva élezésre is jó. Visszafele – azaz nem mint amikor borotválkozunk – kell húzogatni a borotvát egy darab farmer anyagon körülbelül tizenöt-húsz alkalommal.

.

Nem hiszitek? Az alábbi videóban épp egy szkeptikus áll neki kipróbálni az élezést, és fotókkal is illusztrálja, hogyan alakulnak a pengék élezés előtt és után. Az első fényképen az eredeti állapotban, utána tíz élezőmozdulat után, majd további élezés után még egy képen látható, hogyan változtak a pengék. Íme:

neveto-gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Posted in Érdekességek.