Kate Middletont mindenki kedvenc hercegnője vadóc bulikirálynő volt, ime a kinos fotók

Kate Middletont nem kellett félteni, ha egy kis bulizásról volt szó.

Képtalálat a következőre: „kate middleton enceinte 2016”

Mielőtt Kate Middleton Katalin hercegnő lett, bizony egyáltalán nem kellett félteni, ha egy kis partizásra került a sor Londonban. Mindennek tükrében nem véletlen, hogy a leendő cambridge-i hercegnéről számos olyan lesifotó készült a brit fővárosban az ezredfordulót követő években, amelyeken enyhén szólva is kapatos állapotban látható.

katalin

“Mikor érünk már oda?”, a képet látva szinte halljuk Kate Middleton hangos kiabálását, aki türelmetlenül várja, hogy megérkezzen valamelyik londoni klubba.

Képtalálat a következőre: „kate middleton early life”

Kétségkívül ez az egyik legkellemetlenebb régi fotó Katalinról: mákonyos tekintete egyértelműen arról árulkodik, hogy alaposan felöntött a garatra, mielőtt táncolni kezdett.

Kapcsolódó kép

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legkínosabb fotóit, amikor bulikirálynőként hódította meg az angol éjszakákat!

Kapcsolódó kép

A hangulat már akkor is jó lehetett, amikor a lesifotós elkattintotta a fényképezőgépét, Pippa és Kate Middleton azonban nem állt meg félúton.

Kapcsolódó képKapcsolódó kép

A taxiból való kiszállás mindig nagy kihívást jelent és számos izgalmat tartogat, különösen akkor, ha az alapozás már megtörtént előtte.

Kapcsolódó képKapcsolódó kép

neveto-gif

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

anima-gif

Posted in Érdekességek.