Anonymus friss üzenete magyarul, Wikileaks és a Rothschild-kapcsolat

A legfrissebb Anonymus-hackercsoport videó feltárja és figyelmeztet arra, hogy a Wikileaks és Julien Assange feletti irányítást a Rothschild-család és a kezükben lévő CIA vette át, mely saját céljaira, kormányok megdöntésére és terveik kivitelezésére használja fel a Wikileaks célzott kiszivárogtatásokat.

Képtalálat a következőre: „wikileaks logo png”

Ezért kell óvatosan bánnunk minden ilyen információval, még akkor is, ha azokban nekünk tetsző, vagy pozitívnak látszó hírek, leleplezések tűnnek is fel…
Sokan vártátok tőlem ezt a cikket, hogy mondjam el, miért van az, hogy “semmi sem az, aminek elsőre látszik”.
Nos most az Anonymus-csoport friss videója sokat segített nekem, hogy lefordítva magyarra nektek és kiegészítve a legfontosabb információkkal, linkekkel feltárjam azt, hogyan kapcsolódik a Wikileaks-Assange-CIA-Rothschild mozaik egymáshoz…..

Pontosan emiatt írtam és ezt fogalmaztam meg az amerikai elnökválasztás után írt cikkemben árnyaltan, “Tisztázzuk Trump és a VilagHelyzete kapcsolatát” címmel, mert sokan csak a felszín és a történet első vonalát látják…

A külső függönyt lebbentik fel, miközben az alatt legalább további 2-3 réteg rejtőzik még….. Erre nagyon sokszor utalni is szoktam … Most akkor ki is bontom kicsit jobban, mivel állunk szemben…..

A ROTHSCHILD-KAPCSOLAT

Ebben a videóban az Anonymus bemutatja nektek a Wikileaks, Julian Assange és a Rothschildok között meglévő kapcsolatot. És azt, hogy hogyan segíti a Wikileaks a világ legnagyobb bankárdinasztiájának legyőzni a riválisait. 

A CIA a Wikileaks-et használta fel, hogy kiszivárogtasson emaileket, bedöntsön vagy zsaroljon kormányokat.

Ezek az emailek csak kizárólag 2014-től kezdődően hoztak nyilvánosságra adatokat egy politikai hadviselés részeként.Tudni kell, hogy az amerikai kormány megpróbálja lerombolni Putyin hatalmát is. 

A Wikileaks egy nagy és veszélyes kormányzati eszközzé vált, amit arra használnak fel, hogy rendszabályozzák és korlátozzák az internetet. 

Képtalálat a következőre: „rothschild house switzerland”

2011. Szeptember 17-én Julian Assange sajtótájékoztatót tartott Rudolph Elmerrel, a Bank Julius Baer & Co (Luxemburg, Zürich, Monaco….) egykori alkalmazottjával…. és Assange-nak fájlokat adott át a bank Kajmán-szigeteki műveletiről. 

Elmer azt mondta, hatalmas adóelkerülési trükkökről szeretne leleplezést bebizonyítani, mielőtt visszarepül Svájcba, hogy bíróság elé állítsák, amiért adatokat lopott el egy banktól.

Bár Elder nem nevezte meg az adóelkerülő közismert emberek nevét, azt mondta a CD-n lévő fájlok tartalmazzák mintegy 40 politikus, sok nemzetközi üzletember, vagy művészember adatait. 

Az Assange-féle sajtótájékoztató tulajdonképpen fenyegetést jelentett a Julius Baer Bankra. A Wikileaks már nyilvánosságra hozta Elmernek a Julius Baer Bankról átadott anyagát egyébként már 2008-ban megnevezve 10 konkrét személyt.

Ebben az időben sikerült elérniük, hogy egy bírósági határozat értelmében “kilőtték” a Wikileaks.org kaliforniai szerverét.

Ezt követően a jogi képviselettel foglalkozó cég a Fox Rothschild LLP képviselte a Wikileaks érdekeit és sikerült visszaszereznie a Wikileaks online felületét. >>>>

Szinte közvetlenül ezután a Wikileaks elkezdte publikálni az Elmertől kapott dokumentumokat, mely súlyosan károsították a Julius Baer Bankot.
Nagyon durva negatív publicitást kapott maga a bank is azáltal, hogy megkísérelte cenzúrázni az internetet.

Képtalálat a következőre: „alex widmer”

Amikor a Julius Baer Bank elvesztette a pert, a szuper-elithez tartozó klienseik elvesztették a bizalmukat, hiszen féltek, hogy ügyleteik egyből nyilvánosságra kerülnek és eljárások indulnak ellenük adóelkerülés és pénzmosás miatt …
(ahogy azóta számos neves sztár ellen ezekből kifolyólag botrányos adócsalások miatt eljárások kiderültek… Ebben politikusok, világhírű focisták, sztárok is érintettek… Sőt Jean-Claude Juncker luxemburgi adóelkerülési-rendszere is napvilágra került…. SBG Buddha-VilagHelyzete megj.)

Julius Baer ezután részesedése 60%-át piacra is bocsátotta az következő 10 hónapban.

2008. december 4-én a Julius Baer & Co 52 éves vezérigazgatóját, Alex W. Widmer-t váratlanul holtan találják. >>>>>
Ő volt a legfontosabb személy a privát bankszférában az elmondások szerint. A Julius Baer Bank egyik kereskedelmi és tőzsdei elemzője elmondta, hogy a halál okáról szóló jelentés tele van ellentmondásokkal és boncolásának eredményét soha nem hozták nyilvánosságra.

A legutóbbi Julian Assange elrablásáról és bebörtönzéséről szóló hírek még ha hihetetlenül hangzanak is, állítólag drákói körülmények között tartják fogva. De a bebörtönzése és eltűnése párhuzamosan egybeesik olyan titkosított műveletekkel, melyek a Wikileaks számára host-ot és website-ot biztosító informatikai háttér ellen indultak egy fedett hadművelet keretében.

Az ANONYMUS feltárt számos közvetlen kapcsolatot, amely fennáll a Wikileaks és a Rothschild-birodalom között. ÍME a legfontosabbak

Képtalálat a következőre: „wikileaks und die folgen”

– A Rothschild tulajdonban lévő Economist magazin 2008-ban Assange-nak ítélte a New Media Award díjat;

– Ahogy fent említettem, a Wikileaks a Fox Rotschild jogi céget bízta meg a bírósági határozat megszüntetésére, mely a Wikileaks site lekapcsolása után sikerrel annak visszakapcsolását eredményezte.

– A The Guardian és a The New York Times – mindkettő Assange médiapartnerei – egyaránt a Rotschild-családhoz kapcsolódnak.

– A ház tulajdonosa, ahol korábban Assange házi őrizet alatt tartózkodott szintén a Rothschild-családhoz kapcsolódik. >>>

– Julian Assange ügyvédje egyben a Rothschild-család ügyvédje is.

Képtalálat a következőre: „joe lieberman and john mccain”

<<< – Joe Lieberman szenátor, aki abszolút felelős, hogy Assange-ot az évtized média-emberévé tette, nos ő pedig tagja a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa), titkos, de mégis közismert háttérhatalmi döntéshozó szervezetnek, mely szintén Rothschild-irányítás alatt áll.

05:00 perctől az Anonymus videó részletesen sorolja azokat a családi kapcsolatokat, melyek közvetlenül köthetők a Rothschildokhoz és egy az egyben segítették Julian Assange “felépítését” 2008 körül, amikor a Wikileaks-ért neki adták az Economist díját. >>>
/Kate Rothschild Goldsmith, Zac Goldsmith brit képviselő és felesége Alice de Rothschild/
Maga a család is jelentős tulajdont birtokol az Economist folyóiratban….

Tehát közvetlenül kapcsolódnak azokhoz a brit körökhöz, melyek közvetlenül szerepet játszottak Nagy-Britannia részéről az iraki megszállásba és a háborúba bekapcsolódásban.

Képtalálat a következőre: „wealthiest family in the world”

Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild (1972-től 1989-ig az Economist vezetője) >>>

/ a híres és közkedvelt, egyébként kifejezetten szimpatikus világutazó-és megmentő kalandor David Mayer de Rothschild apukája …

00

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

_33

$ Lajkolj minket

Posted in Hirek.