Szétlopták a sarkadi Tescót a cigányok

[wpvl source=”https://www.youtube.com/watch?v=kFGWSNU-CtY” image=”http://mosolyklubb.eu/wp-content/wpvl/6d41e7da48f55d69679a472e599a7741.jpg”]

Egy elkövető nyilatkozata: há niccsen kenyéé azt loptam egy telefont, meg egy póólóót most ez nagy gáz.:???… de a tesókák is megmonhassák éhezünk! a éllettársam meg megmonhassa soha nem loptam semmit! !!! rasszistákok vagytok!

Persze, a nigger cigány soha nem bűnös… csak a magyar, mert elmeri kapni, amikor a nigger cigánya lop… Lehet rasszistázni, de ez egyelőre a valóság.

Sok alávaló gazember van a világon! én cigány vagyok de ez a cigányság alja.és az ilyenek miatt itélik meg a rendes romákat.szégyen!!!

fekveneveto

Kedves Olvasónk!

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Követed” gombra és pipáld ki a Megjelenités elsőként, hogy megjelenjünk a hírfolyamban.KATTINTS IDE!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Tovább olvasva tekintsd meg a bejegyzés alatti cikk ajánlót, hátha találsz ott is valamit, ami felkelti a figyelmed!

$ Lajkolj minket

Anima-gif

Posted in Megdöbbentő.